Home / ZANIMLJIVOSTI / Istetovirao se i uradio ubrzo ono što je zabranjeno: Posle dva meseca je umro u stravičnim bolovima, jer ga je napala bakterija koja jede meso! (VIDEO)

Istetovirao se i uradio ubrzo ono što je zabranjeno: Posle dva meseca je umro u stravičnim bolovima, jer ga je napala bakterija koja jede meso! (VIDEO)

Tetovaza-tetoviranje-1-620x350

Jedan muškarac (31) latinoameričkog porekla je umro od sepse nakon što mu se rana od tetovaže inficirala dok je plivao u moru, prenosi Dejli Mejl.

On je ignorisao savet lekara da dve nedelje posle rađenja tetovaže ne sme da se kupa u moru ili bazenu. Umesto toga otišao je na pet dana u jedno odmaralište u Meksiku kako bi uživao u toplim vodama.

Ali, pošto mu je rana bila sveža, zarazio se bakterijom koja jede meso, što je na kraju dovelo do njegove smrti. Samo dan nakon što je plivao dobio je groznicu i osip oko tetovaže. Stanje mu se pogoršalo u naredna dva dana, pa je završio u bolnici.

Lekari su bili veoma zabrinuti, jer se infecija brzo širila, a noge su mu postale ljubičaste. Zbog slabe jetre on je bio u velikom riziku da se zarazi ovom bakterijom. U bolnici su mu dali antibiotike protiv ove bakterije koja ubija čak 60% obolelih osoba. U roku od 24 od prijema u bolnicu doktori su morali da ga prikače na aparate, jer su organi krenuli da mu otkazuju.

Posle dve nedelje, lekari su mislili da će ga uskoro pustiti kući, ali je pacijent doživeo septički šok. Umro je posle dva meseca od prijema u bolnicu. Stručnjaci upozoravaju da su otvorene rane podložne infekcijama ako se kupate u bazenu ili moru.

Tatu umetnici bi trebali da upozoravaju klijente da najmanje dve nedelje posle rađenja tetovaže ne smeju da plivaju, jer rani treba izvesno vreme da zaraste.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …