Home / ZANIMLJIVOSTI / Izgleda kao obična crkva: Kad joj se čovek približi, istina je potpuno drugačija! (VIDEO)

Izgleda kao obična crkva: Kad joj se čovek približi, istina je potpuno drugačija! (VIDEO)

crkva

Posmatrajući sa visine, u pitanju je drvena građevina, ali kada je gledate sa zemlje, u pitanju je nešto sasvim drugačije

Za sve ljubitelje arhitekture i crkava, ova građevina će sigurno biti mesto koje će morati da posete barem jednom u životu.

One zaista odišu mirom i smirajem.

Ova crkva se nalazi u Liburgu u Belgiji. Posmatrajući sa visine, u pitanju je drvena građevina, ali kada je gledate sa zemlje, u pitanju je nešto sasvim drugačije…

Većina evropskih crkava privlače ogroman broj turista iz godine u godinu, prvenstveno zbog divnih dekoracija, enterijera, slika, ali i same arhitekture i stila gradnje.

Ovu crkvu je dizajnirao belgijske arhitekte Pieterjan Gijs i Arnout Van Vaerenberg i ona je samo jedan deo njegovog velikog projekta. Naime, napravljena je od kamena i oblikovana u vidu redova i kolona. Iz nekih uglova se čini kao da pluta. Posebno je divna pri zalasku sunca.

Ovi umetnico planiraju da projektuju još nekoliko sličnih građevina, ali sumnjamo da će izgledati poput ove. Zaista je posebna i ostavlja bez teksta.

Pogledajte kako je turisti vide:

Check Also

VULIN PRIZNAO: „TREBA ZAPLENITI VIŠE KOKAINA, MALO MI JE“ (VIDEO)

Na društvenoj mreži Tviter osvanuo je video snimak u kome ministar Vulin kaže da mu …