Home / ZANIMLJIVOSTI / KAKO OSVOJITI MUŠKARCA: Ovnu pokažite da volite izazov i uzbuđenja, Raku pokažite da ste porodični tip..

KAKO OSVOJITI MUŠKARCA: Ovnu pokažite da volite izazov i uzbuđenja, Raku pokažite da ste porodični tip..

Tužno je kada se dvoje ljudi voli , a ne mogu biti zajedno je jer jedno od njih retardirano govedo .

Šta kaže horoskop , kako osvojiti muškarca u zavisnosti od njegovog horoskopskog znaka .

500

Ovan

Ako vam je za oko zapeo temperamentni Ovan , pokažite mu da volite izazov i uzbuđenja . Spomenite da vas zanimaju muške stvari tipa ratne tehnike ili vratolomne vožnje gliserom i već ste na pola puta do njegovoga srca . Pohvalite li se da volite gledati putopise i dokumentarne filmove o divljim i neistraženim predelima Zemlje , zasijaće će mu pogled . Kad počne zaneseno pričati o svojim idealima , ne rušite mu ih hladnom logikom i sarkazmom . Prilagodite se njegovim neretko egocentričnim zahtevima i imaćete ključ za njegovu dušu .

Bik

Bik je hedonista koji ne može da živi bez udobnosti i topline doma te materijalne sigurnosti . Primeti li da ste porodični tip i da vam je idila udvoje važnija od društva , neće ostati ravnodušan , a kako je veliki gurman , češće mu spominjite svoje kulinarske sposobnosti .

Ubrzo može dobiti želju s vama eksperimentisati po kuhinji , a usput se svašta može dogoditi . Povedite razgovor io umetnosti , slikama , izložbama , jer je Bik esteta i voli sve što godi njegovim čulima . Ipak , najslađa mu je svakako tema o novcu i materijalnim stvarima , pa će se pohvaliti io svojim planovima , za koje rado traži životnog saputnika .

Blizanci

Diskutujte sa njim o svemu i svačemu , obrazovanju , sportu , politici na vrckast način , jer u svemu traži naznake humora i ironije , pa i kad se radi o ozbiljnim stvarima . Voli svet filma , pozorišta , televizije i spektakla , pa će ga razgovor na tu temu posebno zabaviti .

Budite dobro upućeni u sve moguće tračeve i obavešteni o događajima u svojoj školi , faksu ili kraju pa zajedno ogovarajte poznate osobe . Najsrećniji je kad zabavlja i uveseljava druge i kad je tamo gde se nešto dešava . Zanimaju ga sve teme o društvenim događajima i partnerka koja je u sve dobro upućena .

Rak

Istaknete li patriotski duh i naglasite li svoju vezanost za porodične korene , jer Rak voli svaki razgovor koji skreće u temu domoljublja , lokalpatriotizma ili istorije , blizu ste njegovoga srca . Pokažite svoju ljubav prema kući i životinjama , au šetnji s njim divite se drugoj deci i recite kako biste voleli imati veliku porodicu .

Raznežiće se ako ga pozovete kod sebe da zajedno pogledate neki romantični film ili istorijski spektakl . Obožava istoriju i stare kulture , okrenut je prošlosti , pa će mu već sam spomen na dobra stara vremena dati materijala za razgovor i zbližavanje .

Lav

Želite li zadobiti Lavovu pažnju , mora ćete pokazati da ste na visini njegovih želja u društvenom i telesnom smislu . Prikažite se poslovno uspešni , samostalni i solidno materijalno potkovani . Uskoro će vam početi spontano otkrivati svoje visoke ambicije iu vama videti ženu dostojnu svoje pažnje . Brinite o sopstvenom izgledu i fizičkoj kondiciji i tome posvećujte puno vremena ili se pohvalite kako ste upravo izašli iz teretane ili kozmetičkog salona i svaki će tipični Lav zagristi . Ubrzo bi vas mogao pozvati kod sebe da vidite njegovu malu kućnu teretanu .

Devica

Ako tražite formulu za obaranje muškarca Device , onda se preobratite u pedantnu , realnu , štedljivu i poslovnu osobu . Navedite ga na razgovor o poslu jer je to neiscrpna tema . Razgovor o flori i fauni , omiljenom piscu , poslednjem filmu ili važnosti pozorišne predstave takođe će postići željeni efekat jer je muskarac Devica predan kulturi . Želi biti zdrav po svaku cenu , pa će ga vaša kućna literatura io nezi tela i duha naprosto oduševiti . Skrenete li na temu o jelu , naglasite da vodite računa o kalorijama i preferirate samo zdravu hranu .

Vaga

Ako se pokažete ekstravagantnom ženom koja u društvenom životu uživa punim plućima , velike su šanse da zaintrigirate mušku Vagu . Najrazličitija mondenska okupljališta hrane njegovu taštinu , te bude kod pripadnika ovog znaka osećaj za lepo , pa ćete probuditi interes pokažete li se kulturno orijentisanom . Rado ide na sva ona mesta na kojima se lepota spaja sa stilom i dobrim ukusom , pa recite da često posećujete muzeje , izložbe i koncerte . Voli sve teme vezane uz modu i lepotu , nadasve šarm , nežnost i razumevanje za sve njegove potrebe .

Škorpija
Škorpiona zanima sve nejasno , intrigantno i tajnovito , što ga čini strastveni ljubitelj horor filmova , kriminalističkih romana i detektivskih priča . Najviše voli da razgovara o politici i zločinu te prati sva politička događanja u svetu , pa pokažite da i vas zanima to područje . Oboritćete ga s nogu ako mu priznate da ste pretplaćeni na par erotskih magazina ili da u svojoj kućnoj videoteci imate par erotskih filmova . Seks mu je glavna preokupacija io toj temi može razgovarati satima .
Strelac

Privucite ga parolom ‘ u zdravom telu zdrav duh ‘ , pa se , ako vaš Strelac trči ili igra tenis , pohvalite sličnim aktivnostima . Tada ćete moći satima pričati o vitaminima , proteinima i svim čudesima za oblikovanje tela . Usred neobaveznog razgovora recite da žurite kući da gledate utakmicu i da ćete se videti kasnije . Verojatno će vas nazvati za pola sata is vama oduševljeno komentarisati rezultat . Naglasite da obožavate putovanja i egzotične zemlje i da biste se rado uputili na safari ili vozili Camel Trophi .

Jarac

Pokažite zanimanje za posao koji on obavlja i ostavite sliku štedljive osobe koja zna ulagati u svoju budućnost . Pričajte mu o svom poslu i primanjima , nekretninama , osiguranju , kreditnim karticama ili imovini , što će propatiti s neskrivenim zadovoljstvom . Zanima li vas politika ili ne , nešto biste morali znati io tom području života , jer Jarac je upućen u skoro sve , pa će to očekivati i od vas . Iznesite svoja strahovanja o ozonskim rupama i nesigurnosti sveta u kojem živimo iu vama će ugledati srodnu dušu .

Vodolija

Sve što je avangardno izaziva znatiželju kod Vodolije , pa započnite temu o životu na drugim planetama , o kometama ili crnim rupama . Pohvalite se da obožavate naučnu fantastiku i da imate gomilu takvih filmova u kućnoj videoteci . Budite uvereni da će se ponuditi da ih gledate zajedno . Fasciniran je modernom tehnologijom , pa svakako naučite osnove korišćenja kompjutera , DVD – a , mobilnog telefona i sličnih pomagala . Pravite se da vas ludo zanima svet informatike , ali da ste početnik . Sav srećan dolepršaće k vama da vam prenese svoje znanje .

Ribe
Privući ćete ga ako pokažete da se razumete u klasičnu muziku i negujete ljubav prema umetnosti i poeziji . Obožava umetnost i poeziju , muziku i ples , pa će svaka tema o omiljenom pevaču , baletanu ili rock grupi biti nadahnuće da vam o tome priča danima . Iskažite brigu i ljubav prema napuštenim životinjama budući da ih on kod kuće verovatno ima nekoliko . Briga o zdravlju je takođe jedna od omiljenih tema . Voli i more , krstarenje pa i udubljivanje u mistiku , religiju ili pak svet paranormalnog .

 

Check Also

IZVRŠITELjI UZ POMOĆ POLICIJE ISELjAVAJU PORODICU KOJA JE PLATILA DUG! (VIDEO)

Izvršitelji i policija ušli su jutros u stan porodice Kocić, koja živi u ulici Maksima …