Home / ZANIMLJIVOSTI / KAKVI SU U LJUBAVI I KOLIKO SU STRASTVENI: Blizanci vatreni ljubavnici, Škorpija neverovatno strastvena..

KAKVI SU U LJUBAVI I KOLIKO SU STRASTVENI: Blizanci vatreni ljubavnici, Škorpija neverovatno strastvena..

Čak i lepa žena se oseća nesigurno ako voli pogrešnog muškarca . A to što je čini prelepom je muškarac koji je tretira kako treba .
Pročitajte kakavi su u ljubavi i koliko su strastvni svaki od horoskopskih znakova .

500-1

Ovan

Ovan je vatreni znak koji obožava da flertuje i svakako je osoba koja će preuzeti inicijativu kada dođe do romanse . Kada im neko zapadne za oko , brzo će reagovati . Ipak da bi zadržali pažnju ovna morate biti isto toliko energični i uzbudljivi kao i on . Osobe rođene u znaku ovna su izuzetno strastvene i obožavaju avanturu . Kada vatra gori , ona zaista gori . Strastvene veze su karakteristične za ovna . Ali kada je ljubav prava , obično je za ceo život . Dokle god postoji puno adrenalina i uzbuđenja da im pumpa krv u vene , veza će biti jaka i dugotrajna .

Bik

Budite spremni za strpljenje sa bikom kao ljubavnikom . Za izuzetno senzualnog bika dodir je najvažniji nasuprot obliku i formi koji ih ne uzbuđuju . Za partnera često pronalaze osobe iz istog društvenog okruženja koji su u stanju da odgovore njihovom intelektu i želji za što lagodnijim životom . Očekujte da naklonost prikaže kroz poklone i materijalne stvari .

Blizanci

Zabavan i uvek spreman na intelektualni izazov , blizanac je vatreni ljubavnik . Razgovor koji prethodi ljubavnoj igri je isto toliko važan kao i sam fizički kontakt , i kada se te dve stvari spoje ništa više im ne predstavlja prepreku .

Radoznao i uvek spreman na flert , blizanac će provesti puno vremena sa različitim ljubavnicima dok ne pronađe onog pravog koji može da mu parira kako intelektom tako i energijom . Blizanac treba da oseti uzbuđenje , raznovrsnost i strast kako bi bili u potpunosti zadovoljni . Kada pronađe savršenog partnera , blizanac će ga pratiti kroz ceo život .

Rak

“ Osećam “ je ključna reč za raka i to je veoma očigledno kada je u pitanju ljubav . Nežan i brižan , rak će pokazati svoju osećajnost bez imalo razmišljanja . Za partnera biraju osobu koja je u mogućnosti da ih što bolje razume . Površan ili previše ambiciozan partner nije dobrodošao za osobu rođenu u znaku raka . Rak kao ljubavnik će tražiti podjednako intuitivnu osobu . Rak je posvećen partner koji voli decu i brak za ceo život .

Lav

Ovan vatreni znak je strastven i iskren u svojim osećanjima . Kada je seks u pitanju možete očekivati da lav bude avanturista , zabavan i veoma energičan . Za lava postoji jasno definisana granica između seksa i ljubavi . Partnetre bira po njihovoj spremnosti da mu omoguće lidersku poziciju , da sijaju punim sjajem i da budu nezavisni . Osobe rođene u znaku lava traže nesputane ljubavnike koji nisu samosvesni . Partner bi trebao biti intelektualno srodan lavu da bi veza bila uspešna . Lavovi su odani , zabavni i veoma darežljivi prema svom partneru .

Devica

Za devicu kao ljubavnika je vrlo bitno da se oseti poželjnim od strane njegovog partnera.Većinu predigre devica će uraditi van spavaće sobe.Taktičnost , metodičnost i velika želja da traje koliko god da je potrebno čine devicu odličnim ljubavnikom . Iako nisu skloni direktnim izjavama ljubavi , u spavaćoj sobi sigurno ćete je osetiti . Device više vole da imaju par stabilnih veza nego mnogo partnera . Životne parner bira po tome koliko osećaju da su važni i potrebni u njihovom životu . Oni su posvećeni partneri koji s vremena na vreme vole izazove .

Vaga

Pronalaženje pravog partnera će biti prioritet u životu osobe rođene u znaku vage . Za vage koje su već u vezi , održavanje mira i harmonije je najvažnija stvar . Usamljenost je neprirodna i veoma tužna stvar za jednu vagu . Kao ljubavnik je izražajan , kreativan i uravnotežen . Učiniće sve što je potrebno da im partner u potpunosti bude zadovoljan , počevši od razgovora pa sve do vođenja ljubavi . Šarm i posvećenost savršenom balansu čine ga divnim partnerom .

Škorpija

Škorpija je najsenzualniji znak zodijaka . Neverovatno strastvena , intimnost shvata veoma ozbiljno . Osobine koje traži u svakom partner su inteligencija i poštenje . Veći deo predigre se događa van spavaće sobe , u obliku razgovora I posmatranja . Kada se jednom zaljube , posvećeni su i odani do kraja . Ipak u vezu ulaze veoma oprezno , ponekad je potrebno dosta vremena da prođe kako bi se izgradilo poverenje i poštovanje partnera .

Strelac

Osobe rođene u znaku strelca su veoma razigrane i šaljive , tako da će veoma uživaju u zabavama sa partnerom . Partneri koji su podjednako otvoreni , sasvim sigurno će odgovarati strastvenom , ekspresivnom strelcu koji je voljan da proba gotovo sve . Za ovaj znak uvek će postojati fina tanka linija između ljubavi i seksa . Njihova ljubav prema promeni i raznolikosti može da donese mnogo različitih lica u spavaću sobu .

Odanost , vernost i posvećenost su ključne reči za zaljubljenog strelca . Imati veoma dobar osećaj o tome kako im partner razmišlja je veoma važna stvar za strelca , iz tog razloga veoma je bitno da partner bude intelektualan , osetljiv i ekspresivan .

Jarac

Jarac je najčešće ozbiljan ljubavnik , koji voli da radi stvari lagano i temeljno . Osobe rođene u znaku jarca kroz vezu prolaze korak po korak , nisu pristalice bezglavog prepuštanja . Malo reči puno akcije karakterišu ovaj znak . Dela su ono čime izražava svoja osećanja . Široke ruke , ne ustručavaju se da potroše veliki novac na fantastičan noćni provod . Uvek su iskreni i čistog srca .

Vodolija

Intelektualna stimulacija je daleko najveći afrodizijak za vodolije . Ništa ga više ne može privući od interesantnog razgovora sa nekom osobom . Kada je u pitanju ljubav , osobe koje ne shvataju olako njihovu iskrenost im najviše odgovaraju . Otvorenost , komunikativnost , maštovitost i spremnost da rizikuju su kvaliteti koji se dobro uklapaju u perspektivu života ovog znaka . Poštenje i iskrenost su od suštinskog značaja za nekoga ko želi dugoročnu vezu sa ovom dinamičnom osobom .

Ribe

Duboko u ribama kuca srce nepopravljivog romantika . One , nežne i bezuslovno darežljive , ribe gaje duboke emocije . Oni su strastveni ljubavnici koji imaju potrebu da osete stvarnu povezanost sa svojim partnerom . Kratkotrajne veze i avanture nisu svojstvene za ovaj znak . U vezi oni su slepo verni i zaljubljeni do ušiju . Oni vole da poklanjaju i da učine svom partneru da se oseća veoma vrednim . Nista nije previše dobro kad je u pitanju ljubav za ribe .

 

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …