Home / ZANIMLJIVOSTI / KORISNI SAVETI: Kako da okačite sliku/ogledalo BEZ bušenja zida? (VIDEO)

KORISNI SAVETI: Kako da okačite sliku/ogledalo BEZ bušenja zida? (VIDEO)

slika-zid

Dobili ste na poklon novu sliku koja se fantastično uklapa u enterijer vaše dnevne sobe ili želite da novo ogledalo postavite u hodnik, ali morate da bušite dodatne rupe a to Vam bas i nije drago jer ste relativno skoro okrečili stan? I za to sada postoji rešenje – GRIPEEZ stezna pločica.

GRIPEEZ je posebno dizajnirana stezna pločica koja Vam omogucava da bez čekića, eksera i bušilice postavite željenu stvar gde god poželite – u svom stanu, kancelariji, automobilu. Do sada je nije bilo na našem tržištu, a sada se može kupiti OVDE i to po AKCIJSKOJ ceni!

Jedna pločica može da drži teret do 2kg, a u pakovanju se nalazi 5 pločica koje po potrebi možete prati čak i do 1000 puta! Sve što treba da uradite jeste da samo isperete pločicu vodom i ostavite da se osuši, nakon čega je opet spremna za upotrebu. Zvuči neverovatno, ali je zaista istinito!

Ono sto čini posebnom ovu steznu pločicu jeste i činjenica da je podjednako postojana kako u vlažnom okruženju, tako i na ekstremno visokim i niskim temperaturama.

Nemojte više da se libite da postavite omiljenu sliku samo zato što Vam je žao da bušite novu rupu u zidu! Uz GRIPEEZ vaši zidovi ce vam biti zahvalni!

Pogledajte video:


(Agencije)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …