Home / ZANIMLJIVOSTI / Majka se okrenula samo na sekund u prodavnici, a onda je manijak ukrao bebu iz kolica! (VIDEO)

Majka se okrenula samo na sekund u prodavnici, a onda je manijak ukrao bebu iz kolica! (VIDEO)

kidnapovanje-dete-majka-kidnaper
Florens Monar je bila u kupovini u Hjustonu, kada je nepoznati napadač pokušao da joj otme 14-mesečnu bebu. Na Jutjub video snimku vidi se užasni trenutak kada je majka odvojila pogled od deteta samo na nekoliko sekundi, a manijak je pokušao da ga otme.

Florens se srećom na vreme okrenula i sprečila napadača da otme bebu. Hjustonska policija i dalje traga za napadačem.

– Srećom te joj je jaknica bila zakačena za deo za sedenje na kolicima. Zato sam sve i čula na vreme inače bi je verovatno odneo – rekla je Florens.

Florens kaže da je napadač nije gledao već je samo ponavljao “da tvoja mama nije bila ovde, uzeo bih te” dok je odlazio.

U početku Monar nije znala kako da reaguje, pomislila je da možda nije u pitanju otmičar, već samo preterano druželjubiv čovek.

– Pomislila sam da je samo previše druželjubiv i da ne shvata šta je u redu a šta nije. Ali sam besna na sebe što sam dozvolila da je drži. Javite policiji ako vidite ovog čoveka – rekla je Monar

Ali kada je stigla kući nije mogla da se otrgne utisku da je ovaj čovek imao mračnije namere. Zato je pozvala policiju i prijavila slučaj.

Policija je pregledala snimak i pokušava da utvrdi identitet potencijalnog otmičara.

– Nije imao kolica za kupovinu, torbu, ništa. Što više o tome razmišljam, sve više mi se čini da je u pitanju veoma jeziv lik. Za mene je on otmičar od trenutka kada je podigao moje dete s kolica, bez mog pristanka i dok sam mu bila okrenuta leđima- kaže Florens.

Pogledajte video:

(Daily Mail, Telegraf

Check Also

BIBLIJSKA POŠAST UDARILA NA BOLEŠĆU I SUŠOM, IZMUČENU INDIJU! JEDU SVE PRED SOBOM! (VIDEO)

Naučnici kažu da je ovo najgora najezda u 25 godina i da je reč o …