Home / ZANIMLJIVOSTI / URADITE JOJ OVO TOKOM SEKSA I nikada joj neće pasti na pamet da vas prevari..!

URADITE JOJ OVO TOKOM SEKSA I nikada joj neće pasti na pamet da vas prevari..!

orgazam-seks

Ako muškarci žele da se postaraju da njihovim devojkama nikada na pamet ne padne da ih prevare, potrebno je da izvedu ovo u seksu, tako barem tvrde naučnici.

Novo istraživanje otkrilo je da je pružanje oralnog seksa devojci siguran način da se postarate da nikada ne budete prevareni – a što ga više budu imale, to su šanse sve manje.

Istraživači sa Okland univerziteta ispitali su 243 muškarca u vezi kako bi videli da li oralni seks čini njihove lepše polovine zadovoljnijima u krevetu.

Rezultati su pokazali da muškarci rado pružaju zadovoljstvo svojim partnerkama u slučaju da misle da je atraktivna, ali i kada postoji šansa da bude zavedena od strane drugog muškarca.

Očigledno, oralni seks nije jedini i siguran način da partner bude srećan, ali sudeći po naučnicima pomaže mnogo.

Ipak, veliki broj muškaraca vrlo rado će primiti, ali će sa oklevanjem prihvatiti da partnerki pruži oralni seks, a ovo saznanje će možda pomoći da promene svoje mišljenje i pruže dodatni užitak svojim lepšim polovinama.

U slučaju da niste baš vešti kada je oralni seks u pitanju, ovi trikovi će vam pomoći da ostavite utisak koji nikada neće zaboraviti.

24sata

 

Check Also

NEDELJNI HOROSKOP ZA PERIOD OD 13. DO 20. OKTOBRA

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se …