Home / ZANIMLJIVOSTI / URADITE JOJ OVO TOKOM SEKSA I nikada joj neće pasti na pamet da vas prevari..!

URADITE JOJ OVO TOKOM SEKSA I nikada joj neće pasti na pamet da vas prevari..!

orgazam-seks

Ako muškarci žele da se postaraju da njihovim devojkama nikada na pamet ne padne da ih prevare, potrebno je da izvedu ovo u seksu, tako barem tvrde naučnici.

Novo istraživanje otkrilo je da je pružanje oralnog seksa devojci siguran način da se postarate da nikada ne budete prevareni – a što ga više budu imale, to su šanse sve manje.

Istraživači sa Okland univerziteta ispitali su 243 muškarca u vezi kako bi videli da li oralni seks čini njihove lepše polovine zadovoljnijima u krevetu.

Rezultati su pokazali da muškarci rado pružaju zadovoljstvo svojim partnerkama u slučaju da misle da je atraktivna, ali i kada postoji šansa da bude zavedena od strane drugog muškarca.

Očigledno, oralni seks nije jedini i siguran način da partner bude srećan, ali sudeći po naučnicima pomaže mnogo.

Ipak, veliki broj muškaraca vrlo rado će primiti, ali će sa oklevanjem prihvatiti da partnerki pruži oralni seks, a ovo saznanje će možda pomoći da promene svoje mišljenje i pruže dodatni užitak svojim lepšim polovinama.

U slučaju da niste baš vešti kada je oralni seks u pitanju, ovi trikovi će vam pomoći da ostavite utisak koji nikada neće zaboraviti.

24sata

 

Check Also

SUTRA JE VIDOVDAN: DEVOJKE I UDATE ŽENE VEČERAS POD JASTUK STAVITE OVU BILjKU I OSTVARIĆE VAM SE VAŽNA ŽELjA

Sutra proslavljamo Vidovdan, jedan od najvećih srpskih praznika koji ujedno broji i najviše narodnih običaja, …