Home / ZANIMLJIVOSTI / Mars večeras ulazi u znak Strelca – pogledajte kako će vam preporoditi ljubavni život narednih nedelja…

Mars večeras ulazi u znak Strelca – pogledajte kako će vam preporoditi ljubavni život narednih nedelja…

 
Večeras Mars, planeta akcije i želje, ulazi u znak Strelca, koji je duboko spiritualan, i učiniće našu strast i želju samo još jačom.

Bilo da pratite astrološke prilike i proveravate vaš horoskop redovno, ovaj događaj će neminovno uticati na vaš kao i na sve ostale znake Zodijaka.

Mnogo puta u životu smo osetili da se u nama budi strast i dali smo se u potragu za uzrokom ne bismo li našli način da tu strast pokažemo. Sa Marsom je drugačije: on budi strast i želi momentalnu reakciju.

Mars je planeta akcije i on ne razmišlja mnogo o tome šta će i kako će, niti preispituje svoju motivaciju. Kada se on pokrene, nemoguće je zaustaviti ga, ali je jako bitno kroz koji znak se kreće.

Strelac je znak koji na prvi pogled izgleda lakomisleno, neodgovorno i plitko, ali je on izuzetno kontradiktoran zato što je u suštini jako dubokouman, ali to ne deli sa mnogo ljudi. On se drži po strani dok ne oseti da može u potpunosti da vam veruje. To znači da ovaj znak ima ceo jedan poseban svet u koji mnogi nemaju prilike da zavire.

Ono što je tipično za ovaj znak je njegov moto da „dobiješ onoliko koliko daš“. Strelac uvek drži oči na horizontu, ima velike snove, ideje i planove. Sa Marsom u ovom znaku svi ćemo dobiti velike ideje, ali i strategiju kako da to ostvarimo.

Mars je seksualni znak kao i Strelac, što znači da njihova kombinacija budi vatru u nama. To ne znači da ćete se bacati na sve koji vam se nađu pri ruci, već da ćete u skladu sa dubokoumnim Strelcem tražiti nekoga ko će vas i inteligencijom uzbuđivati.

Oni koji imaju po rođenju Mars u Strelcu ili Sunce i Mesec u ovom znaku, najjače će osetiti strast. Ovaj tranzit Marsa traje dugo, čak do 17. marta. Tokom ovog perioda mnogi će ostati u drugom stanju, pa je ovaj period poznat i po trudnoćama i idealan je period ako želite da osnujete porodicu.

Ovaj period treba iskoristiti da se dublje emotivno povežete sa partnerom s obzirom da nam ni duhovne ni telesne stimulacije neće nedostajati.

Takođe, želećete da probate nove stvari u seksu. Vreme je da se potpuno prepustite rukama onog kome verujete znajući da ste potpuno bezbedni u tim rukama.

Seks je važan kao i intelektualna konekcija, a Mars i Strelac inspirisaće vas da dosta toga probate. Sve u svemu, ovo će biti idealan period za vas i vašeg partnera, a za one koji ga nemaju ovo je period kada mogu da upoznaju nekoga ko će im promeniti život.

(Telegraf.rs)

Check Also

MEDIJI PRENOSE: U SAD IDENTIFIKOVAN JEDAN OD NAJMISTERIOZNIJIH SERIJSKIH UBICA SVIH VREMENA (VIDEO)

Sjedinjene Države identifikovale su jednog od najtraženijih serijskih ubica kasnih 1960-ih, poznatog kao Zodijak, navodi Fox …