Home / ZANIMLJIVOSTI / MASOVNE TUČE zbog “Nutele” na popustu: Haos, čupanje za kosu, gađanje kutijama, nemiri širom Francuske (VIDEO)

MASOVNE TUČE zbog “Nutele” na popustu: Haos, čupanje za kosu, gađanje kutijama, nemiri širom Francuske (VIDEO)

Popust na krem “nutela” izazvao je nerede u jednom lancu supermarketa u Francuskoj jer su se kupci otimali za ovu poslasticu čija je cena bila snižena za 70 odsto.

Francuski lanac supermarketa “Intermarš” snizio je cenu “nutele” sa 4,5 evra na 1,40 evra, preneo je BBC. Sve zalihe “nutele” planule su za samo 15 minuta.

Kupovina se, međutim, izmakla kontroli – kupci su počeli da se guraju, a izbila je i tuča, pa je morala da reaguje i policija. Jedan od kupaca je rekao da su se ljudi “ponašali kao životinje”.

– Neku ženu su vukli za kosu, jedna starija žena je pogođena kutijom u glavu, druga je završila sa krvavom rukom – rekao je kupac francuskim medijima.

I zaposleni su pokušali da razdvoje kupce, ali su ih oni odgurnuli. Slične scene prijavljene su policiji širom Francuske.

BBC navodi da se u 160 zemalja širom sveta svake godine pojede oko 365 miliona kilograma “nutele”.

Proizvođač te poslastice je firma “Ferero” koja je izrazila žaljenje zbog nasilnih scena u francuskim supermarketima, ali je napomenula da je “Intermarš” samostalno odlučio da spusti cenu.

Pogledajte video:

Check Also

SUTRA SU BLAGOVESTI: U SLEDEĆIH 7 DANA MORATE DA URADITE OVO, ILI ĆE VAM GODINA BITI JAKO LOŠA

Praznik Blagovesti je jedan od 12 najvećih hrišćanskih praznika koji se slavi se u znak …