Home / ZANIMLJIVOSTI / Mladoženja je odigrao seksi ples, došao do mlade, podigao joj venčanicu, a onda… (VIDEO)

Mladoženja je odigrao seksi ples, došao do mlade, podigao joj venčanicu, a onda… (VIDEO)

svadbeni-ples– Moj suprug Viktor Ruiz iznenadio me je seksi plesom, malo pre nego što sam ja njemu pokazala sopstvenu koreografiju – rekla je Renata

Renata Bresciani (27) i njen budući muž iznenadili su jedno drugo “seksi plesom” na venčanju u Majamiju, sve to su snimili, a snimak je momentalno postao popularan sa više od 927.000 pregleda na Fejsbuku.

I Renata i njen mladoženja su skrivali jedno od drugog svoj performans, te je iznenađenje bilo obostrano.

– Moj suprug Viktor Ruiz iznenadio me je seksi plesom, a onda je došao do mene, podigao mi venčanicu i njegov ples je dobio veoma erotsku konotaciju, ali mislim da je u tome i poenta. Malo posle toga sam ga iznenadila plesom koji nije bio ništa manje seksi od njegovog – rekla je Renata.

Viktor i njegov kum otplesali su za mladu, sa gostima koji su aplaudirali i vrištali u pozadini. Renata je iznenadila muža plesom uz Bijonsin hit “Love on the top”, za koji je spremila koreografiju sa svojim deverušama.

– Ozbiljno smo se spremali za ovo. Presvukle smo se u kostime i sve ostalo što ide uz to. Reakcija mog muža je neprocenjiva – dodala je Renata.

Pogledajte video:


(Telegraf.rs / mirror.co.uk)

Check Also

VULIN PRIZNAO: „TREBA ZAPLENITI VIŠE KOKAINA, MALO MI JE“ (VIDEO)

Na društvenoj mreži Tviter osvanuo je video snimak u kome ministar Vulin kaže da mu …