Home / ZANIMLJIVOSTI / MUŠKARCI I NJIHOV ODNOS PREMA LJUBAVI I SEKSU: Ovan vrlo sklon ženama, Blizanci protivnici dugih veza..

MUŠKARCI I NJIHOV ODNOS PREMA LJUBAVI I SEKSU: Ovan vrlo sklon ženama, Blizanci protivnici dugih veza..

Bogat čovek ima novac . Najbogatiji čovek ima ženu koja ga ne da nikome .
Pročitajte kakav odnos prema ljubavi i seksu imaju muška pripadnici svakog od 12 znakova Zodijaka .

muskarac

Izaberite karakter :

Ovan

Vrlo je sklon ženama , ali može biti i sam . On je idealista u ljubavi i od žene očekuje čudo – da bude istovremeno i dete i žena , i slobodna i zavisna , odana i uvek spremna da mu pruži punu pažnju . Sposoban je za najveće strasti i za tiransku ljubomoru . Voli velikim žarom i spreman se je žrtvovati za voljenu osobu . Posao često pretpostavlja emocijama . U seksu je veoma strastven i prohtjevan . Neki su Ovnovi vrlo sebični i seks doživljavaju isključivo kao zadovoljenje fiziološke potrebe – naravno svoje .

To ih može dovesti do toga da su skloni ljubavnim avanturama bez potrebe da se vežu u čvrstu vezu . U braku će se ipak ponašati zaštitnički i biće sposobni da se žrtvuju za porodicu . Ovan je ponosan otac koji će svojoj deci obezbediti mesto pod suncem . Neće ih previše maziti , ali će ih jako voleti . Niko nije toliko nesrećan kao Ovan , ako deca ne ispune njegova očekivanja . Podsetite ga da je deci potrebna nezavisnost isto toliko koliko i njemu .

Bik

Muškarac Bik se zna žrtvovati za voljenu osobu . Ako nije preterano romantičan , zna voljeti i biti nežan i veran . Bitno mu je imovno stanje njegove izabranice . Jedan je od najboljih ljubavnika celog Zodijaka . Imponira mu inferiornija partnerka . Vrlo je temperamentan , ali nije prevrtljiv i lakouman . Vrlo je posesivan i traži potpunu odanost , posvećenost i iskrenost – sve ono što i sam daje . Postaje ljubomoran zbog najmanje sitnice . Idealan je partner ženi koju voli , pun je pažnje , strpljenja , brižnosti .

Osigurava njenu materijalnu sigurnost i udovoljava njenim željama . Strastven je i umiljat , a ipak realan i pravi muškarac . Poznat je kao veliki zavodnik , ali u braku se sve menja . Tada postaje veoma veran . Ukoliko i prevari partnerku u pitanju su kratke i beznačajne avanture .
Poneki Bikovi bježe u asketizam , bojeći se svog nekontrolisanog nagona . Mogu postati zavisni o strastima , što ih duboko razdire ( dvojnost seksa i morala ) .

Blizanci

Protivnik je dužih veza . Mnogi se žene više puta . Cesto se priklanjaju partnerki kao sestri ili majci , da bi rešio mnogobrojne probleme . Ne odriče se apsolutne lične slobode . Cesto sklapa dogovorni brak . Prema emocijama je sumnjičav i ironičan . Nije veran . U erotskom je životu sebičan . Ako sretne partnerku koja će poboljšati njegov društveni ili finansijski položaj neće oklevati napustiti staru vezu . Često je zaljubljen – njemu je potrebna ljubav – ali mnogo češće je zaljubljen u dve osobe odjednom . Nikad se ne predaje do kraja u stvarima osećaja .

Rak

Muškarac Rak je pažljiv i ljubazan partner , ali nije lako s njim deliti život . Hoće li veza biti sretna.velikim delom zavisi o partnerki . Odgovaraju mu konzervativnije žene . Uprkos svojoj blagosti , ovaj muškarac očekuje da u svemu vodi glavnu reč i da se udovoljava njegovim zahtevima . Divlje strasti su kod ovog muškarca prava retkost . Vrlo je puten , ali od ljubavi ne traži u prvom redu telesno zadovoljstvo . Više čezne za razumevanjem , toplinom , zaštitom .

Ovaj muškarac namerno traži majčinski tip žene ili zrelije uravnoteženije partnerke pune razumevanja . Sklon je brzom zaljubljivanju i idealiziranju , te stoga i razočarenju u vezi . Uvek ponavlja iste greške kad je ljubav u pitanju . Inicijativu u seksu uglavnom prepušta partnerki . Ljubomoran je , gunđalo , ali zna praštati i prilagoditi se skoro svakom tipu žene . Voli ljubavne predigre . U braku je obično veran .

Lav

Muškarac Lav je romantičan, vrlo strastven i seksualno vrlo aktivan muškarac. U ljubavi, porodici i prijateljstvu on voli da dominira. Za svoje veze on traži osobu sa sličnim osobinama. Ljubavi pridaje velik značaj. Poznat je kao veliki osvajač suprotnog pola. Najbolji način da vas zapazi jest vaše bezgranično divljenje prema njemu. Osim toga, morate uvek biti doterani i privlačni. Jedan Lav neće dozvoliti da ga viđaju s partnerom koji nije u svemu najbolji – posle njega, naravno!

Kad se veže uz neku osobu obično je veran. Traži poštovanje i ne trpi kritike i sumnjičavost. Vrlo je odan porodici – to je za njega i pitanje statusa. Kao otac, tipičan je primer patrijahalne glave porodice. Strog je, uvek vodi glavnu reč. Mekog je srca i velikodušan prema svojima kad sve ide kako treba. Jako voli svoju decu, ali od njih traži poštovanje i poslušnost. On je svojoj ženi u svakom trenutku moralna podrška i zaštita, ali želi da mu ona uvek bude pomalo potčinjena.

Inicijativa mora uvek biti njegova. Muškarac Lav voli da se zabavlja, slobodno lutaju, ulaziti u razne avanture. Kod njega je ljubomora više stvar ponosa, nego neka jako izražena strast. On zna partneru okrenuti leđa ako je uvrijeđen, ili je brzo zaboraviti. Poneki su Lavovi skloni nastranostima ili egzibicionizmu.

Devica

Muškarac Devica nije veliki pobornik trajnih i ozakonjenih veza. Prilično je stidljiv i nepretan u svom pristupu ženama. Nije preterano strastven ni dominantan ljubavnik. On gaji veliko nepoverenje prema ljubavi i osećanjima. Teško da će u jednoj ženi pronaći sve kvalitete koje će ovog tako zahtevnog muškarca navesti da se veže bez ostatka.

On je ovisan o svom radu i potrebna mu je samoća pa ga to čini pomalo teškim za zajednički život. On je uvek u traženju savršenstva, pa će i partnerka morati odgovarati njegovim visokim kriterijumima. Odgovaraju mu jake, maštovite i dinamične žene. Kad jednom izabere, veran je, odan i ne napušta svoju partnerku. Jednog muškarca Devicu razvod bi koštao suviše nerava i novaca.

Njegov razum upravlja i njegovim ljubavnim životom i često je smetnja u seksualnim odnosima sa partnerkom. On često insistira na perfekciji samog seksualnog čine ne vodeći računa o trenutnim osećanjima druge strane. On se uglavnom rado žrtvuje za voljenu osobu. Nije preterano ljubomoran. Brine se za usavršavanje dece, ali i prema njima ima intelektualni pristup.

Vaga

Muške Vage traže partnerku – prijateljicu . Ljubavnički odnos ih zanima u prvim godinama veze . Skloni su flertu i sklapanju sentimentalnih veza . Cesto su skloni preceniti svoje vrline na račun tuđih nedostataka , što ih čini teškim u ljubavi . Muškarac Vaga je već od detinjstva vrlo osećajan i zainteresovan za suprotni pol . U zrelijim godinama dostiže vrhunac svoje seksualne aktivnosti i ostaje potentan do kasnijih godina . Esteta je u izboru partnerke .

Emotivan je i dobar ljubavnik . Vrlo je maštovit u seksu , dovodeći ga povremeno do vrhunske umetnosti . Za to treba strastvenu partnerku . Ne voli razvode , pribegava im jedino u krajnjem slučaju . Loš uticaj Venere može stvoriti nastrane vrste ( žigolo itd . ) . Ako je horoskopski dobro aspektovan , muškarac Vaga je u Zodijaku seksualno najuskladeniji .

Škorpija

Muškarac Škorpion obuzet polnom požudom može zapasti u ljubavno ludilo . Takva telesna strast može ga brzo proći pa se istovremeno raspada i veza . Ljubomoran , posesivan i prepotentan , Škorpija će dobro preispitati i proveriti ponašanje svog partnera . Tek kad se uveri da su mu osećanja uzvraćeni može se predati osobi koju je izabrao .

U protivnom postaje opasan i osvetoljubiv . Škorpija odmah bira . Nepogrešivi osećaji simpatije ili antipatije izbiju odmah pri prvom susretu i uvek se pokažu tačni . U ljubavi je uvek strastven , u seksu vrlo zahtevan . Osećanja mu ekstremno skaču ili padaju u odnosu na istu osobu .

Ako nađe pravu partnerku veran je iu dobru iu zlu . Nikad mu nemojte povrediti dostojanstvo . Ukoliko to učinite , protiv vas će okrenuti sav svoj sadizam i svoju agresivnost . Muškarac Škorpion bi morao naučiti ceniti tuđe osećaje i potrebe pa bi tada njegova ljubavna veza bila vrednija i manje dramatična .

Strelac

Muškarac Strelac je ljubavnik , ali nije pogodan za skromna supruga . Dolazi i odlazi kako mu se prohte . Često se ženi radi društvenog ugleda . Svoju partnerku obasipa pažnjom i nežnostima , ali ne dozvoljava da mu se u bilo čemu suprotstavlja . Strelac treba tolerantnu ženu , punu razumevanja . Očinske obaveze muškarac Strelac ispunjava vrlo savesno . Uzoran je otac i suprug .

Treba partnerku koja ga sledi u maštovitosti seksualnog života . Za njega je ipak najhitnija duhovna povezanost i uzajamno poverenje medu partnerima . Pridodamo li tome i dobru erotsku vezu , dobit ćemo savršenog i vernog supruga . U protivnom , Strelac će u životu imati više brakova i dece .

Jarac

Muškarca Jarca smatraju najsolidnije mužem u celom Zodijaku , koji ne zna ni za avanture ni za razvod . On je i uzoran otac . 1 u braku on sledi svoje ambicije . Veže se uz osobu koja će poboljšati zajednički društveni i profesionalni status . Njegova konvencionalna priroda i osećaj dostojanstva neće mu dopustiti razvod braka , čak i kada u tajnosti potraži zadovoljstva negde van svoje bračne zajednice .

On će snabdeti svoju porodicu , ali će supruzi prepustiti bavljenje decom , jer preokupiran poslom za to nema vremena . Voli biti dominantan u odnosu . Odmjeren i hladan , nema baš puno smisla za romantiku . Grozi se svađa , ljubomornih prizora i nevere . Ako se u njemu razbudi ljubav , on će voleti zauvek i ništa ge neće u tome pokolebati .

Vodolija

Muškarac Vodolija mnogo je bolji prijatelj nego ljubavnik . On zna ovladati ženinim osećanjima i potrebama na način da joj postane nezamjenjiv . U dubini duše zna biti ljubomoran i posesivan , iako prema van pokazuje potpunu toleranciju . On voli menjati žene , ali kad je u vezi , on je veran , bez obzira koliko veza trajala . Kao suprug je pažljiv , nežan i požrtvovan .

Ima smisla za dom i porodicu . Dobar je otac i prijatelj svojoj deci . Kao ljubavnik je analitičan , nezasit i neumoran – često u svrhu eksperimenta . Toleriše neveru i sklon je oprostiti ako se radilo samo o telesnom zanosu . Ceni duhovni sklad sa partnerom , te obostrano razumevanje i slobodu .

Ribe

Muškarac Riba vrlo je šarmantan , privlačan , zavodnički tip . Pri tom je pažljiv i nežan . Voli tajanstvene i zagonetne žene , jake osobe , koje će ga pomalo “ držati na uzdi “ . Nije baš preterano veran , ali može ostati i samo s jednim partnerom . Kao ljubavnik je vrlo strastven i maštovit . Kao suprug je vrlo nežan i romantičan i voli svoju porodicu i dom . Ipak je ponekad težak zbog svojih depresivnih stanja . U braku s njim nećete postati prebogati i slavni , ali ćete za uzvrat dobiti trenutke prave i istinske sreće .

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …