Home / ZANIMLJIVOSTI / NA GRANICI NEMOGUĆEG: Rupa USISALA automobil, koji je potom NESTAO (VIDEO)

NA GRANICI NEMOGUĆEG: Rupa USISALA automobil, koji je potom NESTAO (VIDEO)

lada

U ruskom gradu Ufa, rupa ispunjena vodom pojavila se u dvorištu jedne od kuća. Parkiranu ladu kalinu rupa je samo usisala. U početku samo je zadnji deo nestao, ali posle izvesnog vremena, stanari kuće videli su da ceo auto tone, dok skroz nije nestao.

Vlasnica auta je u šoku istrčala iz kuće. Zvala je hitne službe u pomoć. Grupa ljudi se okupila. Svi su se nadali da će uspeti da izvuku ladu. Ali, najgore je tek sledilo.

Hitne službe su počele da ispumpavaju vodu iz kanala dubokog šest metara. Za to im je trebala cela noć. Kada su uspeli da izvuku vodu, shvatili su da auta nema. Nije bio u jarku, nestao je.

– Zaposleni u preduzeću “Ufavodokanal” smatraju da je auto najverovatnije potonuo pod površinu, a jarak se formirao zbog podzemnih šupljina – rekla je Larisa Krašeninjikov, lokalnom TV kanalu.

Rupa je zatrpana peskom, a vlasniku je obećano novo čudo ruske automobilske industrije. U međuvremenu, vlasnik auta planira tužbu protiv preduzeća “Ufavodokanal”. Ona neće dobiti nikakdve isplate osiguravajućeg društva, jer lada nije bila osigurana.

Pogledajte video:


(Telegraf.rs /sputniknews.com)

Check Also

LAŽNA MEDICINSKA SESTRA SNIMLJENA KAKO KRADE BEBU I IZNOSI JE ISPOD JAKNE (VIDEO)

Kolumbijka obučena kao bolničarka, rekla ocu i majci devojčice da mora da je “vodi na …