Home / ZANIMLJIVOSTI / NADREALISTI SU I OVO PREDVIDELI- Epizoda stara 25 godina koja naslućuje i objašnjava raspad EU (VIDEO)

NADREALISTI SU I OVO PREDVIDELI- Epizoda stara 25 godina koja naslućuje i objašnjava raspad EU (VIDEO)

nadrealistiNajpoznatija sarajevska humoristička ekipa, koju već decenijama malo ko na prostorima bivše Jugoslavije može nadmašiti, je po ko zna koji put pored sposobnosti da nasmeje do suza pokazali i svoju vidovitu stranu.

Poznato je da su Nadraelisti do sada predvideli čitav niz predratnih i ratnih dešavanja u bivšoj Jugoslaviji, a u ovom novom aktulenom trenutku su potvrdili svoju vidovitost na planu najnovijih dešavanja u EU.

Ovo dokazuje i njihov skeč o takozvanim međunarodnim „pregovorima između evropskih i američkih političara“, koji se odnosi na period kada je rat besni u Hrvatskoj i počinje u BiH.

Nadrealisti su tada snimili pregovore stranih diplomata koji su pokušavali naći rešenje za ratno stanje u bivšoj Jugoslaviji.

Pregovori su izazvali nesporazume i svađe među evropskim političarima, a američki diplomata glumio je da ga zanima samo biznis i da se ne želi mešati u probleme evropskog kontinenta.

Podsećamo da je širom sveta danas je odjeknula vest o izlasku Velike Britanije iz EU, što mnogo ljudi smatraju najavom kraja ove Unije.

Pogledajte video:


(Blic)

Check Also

PETAR TRAŽIO PEČURKE PO ŠUMI, A ONDA UGLEDAO PLAVI KAMEN! KAD GA JE UZEO U RUKU POČEO JE DA VRIŠTI! LOBANJA JE STAJALA…

Šuma se nalazi nekoliko desetina metara ispod Ćosićeve porodične kuće, a do nje vodi put …