Home / ZANIMLJIVOSTI / NAJJEZIVIJI SNIMAK: Bake su čuvale svoje unuke, a onda se desio horor od kojeg se LEDI KRV U ŽILAMA (VIDEO)

NAJJEZIVIJI SNIMAK: Bake su čuvale svoje unuke, a onda se desio horor od kojeg se LEDI KRV U ŽILAMA (VIDEO)

Gledis Hover volela je svog unuka Džejkoba koji je bio plod ljubavi Dejvida i Šejla.
500
Tri meseca nakon snimka, u julu 1965. godine, bake Gledis i Doris su bile zamoljene da budu bejbisiterke malom Džejkobu, što su obe prihvatile bez pogovora. Dete je preminulo te noći, na rukama Doris i Gledis

Na internetu se pojavio video-snimak pod nazivom “The LSD Grandma Murder: 1965 True Crime Case” koji, kako se navodi, predstavlja porodicu čija je priča šokirala ceo svet! Na snimku oni deluju bezbrižno i srećno jer niko od njih ne sluti da će ih samo tri meseca kasnije zadesiti strašna nesreća – da će baka Gledis spaliti svog unuka Džejkoba!

Gledis Hover volela je svog unuka Džejkoba koji je bio plod ljubavi Dejvida i Šejla. Tri meseca nakon snimka, u julu 1965. godine, bake Gledis i Doris su bile zamoljene da budu bebisiterke malom Džejkobu, što su obe prihvatile bez pogovora. Dete je preminulo te noći, na rukama Doris i Gledis.

Te noći, kako se navodi, kada su Doris i Gledis tražile pelene da poviju Džejkoba, pronašle su kesu punu sumnjivih tabletica. Doris je rekla Gledis da je to droga i da je čula da se naziva LSD. Onda su rešile da je probaju. Inače, Šejla nije imala pojma da Ronald, njen muž, koristi LSD.

– Efekat je bio momentalan. Čim sam je progutala, videla sam drugačije boje, čula sam muziku. Osećala sam se odlično – rekla je Gledis.

Navodno, objasnila je da se svog unuka videla kako leži go na krevetu, ali da nije ličio na bebu, već na nogu od lame! Istog mišljenja je bila i Doris. Zato su rešile da bebu stave u pećnicu i ispeku je zajedno s različitim povrćem!

Nekoliko sati kasnije, kad su se Ronald i Šejla vratili kući, imali su šta da vide: Babe su sedele za trpezarijskim stolom i večerale, a njihovog sina Džejkoba nije nigde bilo!

– Osetila sam samo da je bilo odvratnog mirisa – rekla je Šejla.

Doris i Gledis su odmah nakon ovog nemilog događaja uhapšene i osuđene na zatvorsku kaznu, kao i Dejvid, zbog nezakonitog posedovanja opijata.

Priča o Doris i Gledis postala je popularna na društvenim mrežama, a njena verodostojnost još nije potvrđena.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Check Also

PROGUTALA GA ZEMLJA NA STANICI USRED NJUJORKA, PA GA U RUPI NAPALI PACOVI! (VIDEO)

Amerikanca koji je čekao autobus na stajalištu usred Njujorka progutala je zemlja, a kada je …