Home / ZANIMLJIVOSTI / NAKON ŠTO JOJ JE UMRO SUPRUG SAZNALA DA JE TRUDNA: Nalaz ultrazvuka je potpuno ŠOKIRAO! (VIDEO)

NAKON ŠTO JOJ JE UMRO SUPRUG SAZNALA DA JE TRUDNA: Nalaz ultrazvuka je potpuno ŠOKIRAO! (VIDEO)

zena-deca

Kada vam se život „raspada“ teško je prisetiti se svih dobrih trenutaka kroz koje ste prošli kako biste se na neki način uverili da će sve biti bolje. Kortni Hil je doživela nešto tako kada joj je muž iznenada preminuo.

Brajan je bio profesionalni vojnik koji je služio vojsku u Iraku, Kuvajtu i Avganistanu. Godinama se izlagao riziku koji je ta uloga nosila, ali je srećom svaki dan dolazio kući živ i zdrav.

Kada se Brajan penzionisao, činilo se da tek tada počinju sa srećnim i mirnijim životom. Ali, zadesila ih je nesreća.

U februaru 2016. godine Brajan je doživeo saobraćajnu nesreću u kojoj je tragično izgubio život. Ne samo da je Kortni izgubila svog voljenog muža, nego je i njihova ćerkica Regan izgubila oca.

Kortni je bila svesna da mora da nastavi dalje. Usred svega saznala je jednu divnu vest – da je trudna. Za vreme sahrane, uzela je ruku svog pokojnog muža i tiho mu šapnula da će ponovo biti otac.

Za vreme trudnoće je osećala veliki bol u kičmi, pa je odmah posetila lekara. Za vreme posete bolnici saznala je dodatne srećne vesti.

Na ultrazvuku su bila dva dečaka i jedna devojčica. Nije mogla da veruje svojim očima!

Jasno je da ovakva vrsta trudnoće nosi i brojne rizike. Nakon izvesnog vremena je saznala da se otkucaji srca jedne od beba više ne mogu osetiti. Danas su Regan, Majls i Harper njena velika sreća i ponos. Raduje se njihovom odgoju i odrastanju i veruje da bi otac bio ponosan na njih.

Kada je pitaju da li su Majls and Harper blizanci ona odgovori da nisu. „Volim da ih nazivam trojkama“, izjavila je ponosno.

Pogledajte video:


(Izvor: Stil.kurir.rs/virealno.com)

Check Also

VULIN PRIZNAO: „TREBA ZAPLENITI VIŠE KOKAINA, MALO MI JE“ (VIDEO)

Na društvenoj mreži Tviter osvanuo je video snimak u kome ministar Vulin kaže da mu …