Home / ZANIMLJIVOSTI / SEDAM NAJVEĆIH MUŠKIH TAJNI: Ovo svaka žena MORA da zna

SEDAM NAJVEĆIH MUŠKIH TAJNI: Ovo svaka žena MORA da zna

dvoje
Veze često znaju da budu pune nespretnih situacija, uglavnom zbog toga što muškarci i žene ne znaju da pročitaju signale koje međusobno šalju. Ove muške tajne pomoći će vam da shvatite kako funkcioniše um muškarca.

Kako bi svima olakšao ovu situaciju, Robert Mani, autor knjige „The guys’ guy’s guide to love“ ženama je otkrio male muške tajne koje će im pomoći da shvate kako funkcioniše um muškarca.

1. Nesigurni su

Većina frajera priznaje da se u njima krije zrnce nesigurnosti kada prilaze ženi koja im se sviđa, čak i kada deluju da su potpuno sigurni u sebe.

2. Povremeno žele da zamene ulogu lovca i plena

Muškarci vole da se igraju lovca, ali takođe žele da budu „plen“ zbog toga što često ne znaju pravilno da pročitaju naše signale. Zato će vam biti zahvalni ako im jasno date do znanja da vam se sviđaju.

3. Ne pamte detalje

Dok mi u svojoj memoriji držimo sve sitnice koje smo saznale o njima, oni svoju „filtriraju“ i ne pamte mnoge stvari koje podelimo s njima.

Međutim, to uvek nadoknađuju. Kada im ispričate neki svoj problem, oni će odmah pokušati da vam pomognu da ga rešite (i onda zaboraviti na njega).

4. Vole kada cenite njihov smisao za humor

Naravno, vole i kada im to pokažete, zato se bez problema glasno nasmejte njihovim šalama (ako su vam zaista smešne).

5. Put do njihovog srca zaista ide preko želuca

Obožavaju da jedu, ne skrivaju to i zato ovu informaciju dobro iskoristite. Ako ne volite da kuvate, izađite s njim na mesta gde ima hrane, sigurno će to da cene.

6. Žele devojku koju mogu da odvedu kod mame

Čak i ako to ne uradi odmah ili želi da čeka s upoznavanjem, muškarac uz sebe uvek želi devojku koju može da predstavi porodici i prijateljima.

7. Dobar muškarac ne želi da se menjate zbog njega

Budite najbolja verzija sebe, osećajte se prijatno i on će biti srećan uz vas. Ne dopuštajte nesigurnim muškarcima da vas menjaju zbog svojih kompleksa. Ako vas ne voli onakvu kakva jeste, onda zaslužujete boljeg frajera.

(Izvor: superzena.b92.net/Zadovoljna.hr)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …