Home / ZANIMLJIVOSTI / NEDELJNI HOROSKOP ZA PERIOD OD 22. DO 29. APRILA

NEDELJNI HOROSKOP ZA PERIOD OD 22. DO 29. APRILA

 

OVAN (21. 3  20.4)

Posao U vreme prve Mesečeve četvrti, 22. aprila, uspeh očekuje umetnike i sportiste. Ipak, retrogradni hod Saturna opominje da bi bilo bolje da izbegavate nepotrebne troškove i podizanje kredita. Konjunkcija vaših vladalaca Marsa i Plutona u polju karijere, upozorava da se klonite rasprava sa šefovima. Krajem perioda, finansijska situacija se popravlja.

Ljubav Partner pokušava da vam stavi do znanja da prihvatite neke njegove stavove, ako ste u braku ili dužoj vezi. Venera blizu Algola, do 24. aprila, upozorava da je uzrok rasprava s Lavom najverovatnije njegova posesivnost. Krajem nedelje, možete da se nađete u dilemi za koju od dve osobe da se odlučite.

Zdravlje Čuvajte se alergije.

BIK (21. 4  21.5)

Posao Zbog napetog aspekta između retrogradnog Saturna i Merkura koji vlada astrološkom kućom novca, trebalo bi da budete oprezniji prilikom dogovora o novim poslovima sa strancima.U vreme prve Mesečeve četvrti, 22. aprila, kada i Pluton kreće retrogradnim hodom, izbegavajte rizične finansijske transakcije.

Ljubav Konjunkcija Marsa i Plutona, vladalaca kuće ljubavi, upozorava da se klonite svađa sa partnerom. Sredinom perioda, ulaskom vašeg vladaoca Venere u Blizance, u nekom kafiću ili piceriji očekuje vas susret sa atraktivnom mlađom osobom. Krajem nedelje, može da vam se udvara neko koga poznajete preko poslovnih kontakata, ako ste žena.

Zdravlje Promenite način ishrane.

BLIZANCI (22. 5  21.6)

Posao Pozicija vašeg vladaoca Merkura, simbola komunikacija, u prvoj polovini nedelje, usporava realizaciju nekih poslovnih planova. U vreme prve Mesečeve četvrti, 22. aprila, klonite se nepotrebnih izdataka, naročito ako iznenada morate na kraći put u inostranstvo. Posavetujete se sa jednim Strelcem ili Vagom.

Ljubav Sekstil između Jupitera, vladaoca polja ljubavi i “spoja” Marsa i retrogradnog Plutona, najavljuje strastveni susret sa osobom sa posla. Aspekti nekretnice Algol, do 24. aprila najavljuju mogućnost ulaska u tajnu vezu. Krajem nedelje, ulaskom Venere u vaš znak, raste vaša popularnost, naročito kod suprotnog pola.

Zdravlje Čuvajte se sportskih povreda.

RAK (21. 6  22.7)

Posao Početkom perioda, očekuju vas novčani dobici. Već u vreme prve Mesečeve četvrti u vašoj astrološkoj kući posla, 22. aprila, možete da ostvarite kontakte sa strancima iz zemalja francuskog ili nemačkog jezičkog područja. Pluton sredinom nedelje kreće retrogradnim hodom, zbog čega treba da postavite neke prioritete, kada se radi o finansijama.

Ljubav Pozicija Venere blizu Algola i Saturna koji je nedavno krenuo retrogradnim hodom, opominje da ozbiljno shvatite neke partnerove primedbe na vaše ponašanje prema njemu. Klonite rasprava sa Ovnovima, Škorpijama i Jarčevima. Ulazak Venere u vašu 12. kuću 24. aprila donosi vam tajnu simpatiju.

Zdravlje Izbegavajte gazirane napitke.

LAV (23. 7  23.8)

PosaoPozicija vašeg vladaoca Sunca, već početkom perioda, opominje da bi trebalo da se klonite rasprava sa šefovima, ali i da pripazite na odnos prema saradnicima i kolegama. Pluton kreće retrogradnim hodom preko vaše astrološke kuće posla, 22. aprila, zbog čega biste morali da izbegavate nepotrebne troškove i podizanje kredita.

Ljubav Pozicija fiksne zvezde Algol, do sredine nedelje, najavljuje poznanstvo sa najverovatnije zauzetom osobom na položaju koja će na sve načine pokušavati da privuče vašu pažnju. Posle 24. aprila, ulaskom Venere u vaše 11. astrološko polje, možete da stupite u kontakt sa nekim vazdušnim znakom preko društvene mreže.

Zdravlje Potreban vam je odmor.

DEVICA (23. 8  23.9)

Posao Vaš vladalac Merkur u kvadratu sa retrogradnim Saturnom u petoj astrološkoj kući, usporava vaše planove i realizaciju poslovnih ciljeva, naročito ako se bavite umetnošću ili sportom. Pozicija Venere, vladaoca kuće posla i inostranstva, do 24. aprila, upozorava da budete oprezniji ukoliko se bavite kupoprodajom nekretnina.

Ljubav Početkom perioda možete da očekujete poziv za izlazak od osobe koja stiže s nekog puta. “Spoj” Marsa i retrogradnog Plutona u kući nervnog sistema, pod uticajem retrogradnog Jupitera, upozorava da se klonite rasprava sa partnerom, zbog njegove posesivnosti, naročito ako se radi o nekom Biku ili Škorpiji.

Zdravlje Čuvajte se povreda.

VAGA (23. 9  22.10)

Posao Zahvaljujući harmoničnim aspektima koje Mars, simbol akcije, obrazuje sa Plutonom i Jupiterom, simbolima novca i ekspanzije, ukazaće vam se mogućnost da unovčite svoje ideje i zamisli. Direktan hod Merkura, simbola komunikacije, donosi vam dogovor o novom poslu sa strancima. Poslušajte savet jedne Device.

Ljubav Već početkom perioda, Pluton kreće retrogradnim hodom, što će se najviše odraziti na partnerovo ponašanje. Vaš vladalac Venera u konjunkciji sa Algolom, do 24. aprila, nepovoljno utiče na odnos sa partnerom. Krajem perioda, preko neke društvene mreže ili interneta možete da upoznate atraktivnu, mlađu osobu.

Zdravlje Provodite više vremena u prirodi.

ŠKORPIJA (23. 10  21.11)

Posao Konjunkcija Marsa i retrogradnog Plutona, vladalaca vašeg znaka pod povoljnim uticajem Jupitera iz vašeg astrološkog polja ličnosti, može da vam donese novčane dobitke, naročito ukoliko vaše zanimanje podrazumeva uniformu. Ipak, krajem perioda, trebalo bi da pokušate da izbegnete nepotrebne troškove.

LjubavVenera, vladalac polja ljubavi i tajni, u konjunkciji sa Algolom, do 24. aprila, opominje da se klonite rasprava sa partnerom, pre svega zbog njegove posesivnosti. Ukoliko ste slobodni, krajem perioda, očekuje vas strastveni susret sa interesantnom mlađom osobom koju najverovatnije već poznajete preko poslovnih kontakta.

Zdravlje Družite se više sa prijateljima.

STRELAC (22. 11  21.12)

Posao U vreme prve Mesečeve četvrti, 22. aprila, veće su šanse da započnete pregovore u vezi sa saradnjom sa strancima, naročito ako se bavite nekom kreativnom delatnošću. Konjunkcija Marsa i retrogradnog Plutona u vašem polju posla, već početkom perioda upozorava da budete oprezniji ako planirate neku finansijsku transakciju.

Ljubav Direktan hod Merkura, planete komunikacija, preko astrološkog polja ljubavi donosi vam nove susrete i poznanstva sa vrlo interesantnim osobama. Pozicija Venere, u drugoj polovini nedelje, najavljuje mogućnost ulaska u vezu sa nekim koga ćete najverovatnije upoznati na nekoj proslavi, rođendanu i sl.

Zdravlje Smanjite unos gaziranih napitaka.

JARAC (22. 12  29.1)

Posao Mnogo planeta u vašoj astrološkoj kući ličnosti, među kojima je i vaš vladalac Saturno u retrogradnom hodu, donosi vam priliv energije ali i pojačanu nervozu, zbog kašnjenja nekih rokova i isplata. Krajem perioda očekuju vas novi poslovni izazovi, ukoliko se bavite arhitekturom, građevinarstvom i kupoprodajom nekretnina.

Ljubav U vreme prve Mesečeve četvrti, 22. aprila, kada i Pluton kreće retrogradnim hodom, može da vas privuče harizmatična, ali verovatno zauzeta osoba. Posle 24. aprila, ulazak Venere, simbola ljubavi, u vašu kuću posla, donosi vam povećano interesovanje mlađe osobe koju poznajete preko poslovnih kontakata.

Zdravlje Promenljivo raspoloženje.

VODOLIJA (20. 1  19.2)

Posao Jedan od vladalaca vašeg znaka, Saturn u retrogradnom hodu, usporava vas u realizaciji nekih odavno zacrtanih planova, naročito ako se bavite privatnim poslom. Ipak, konjunkcija Marsa i retrogradnog Plutona, planeta akcije i novca, u vašem 12. astrološkom polju, pod uticajem Jupitera iz polja karijere, najavljuje mogućnost zarade preko nekih paralelnih poslova.

Ljubav Vladalac polja partnerskih odnosa, Sunce, prelazi preko Bika, pa vašu pažnju već početkom perioda može da privuče neka zauzeta osoba na položaju, naročito ukoliko ste žena. Pozicija Saturna, jedan od vladalaca vašeg znaka koji simbolizuje prošlost, donosi vam obnovu veze sa starom simpatijom.

Zdravlje Glavobolja.

RIBE (20. 2  20.3)

Posao Zbog trigona između vladalaca vašeg znaka, Neptuna i Jupitera, planeta koje simbolizuju inspiraciju, inostranstvo i prosperitet, tokom ovog perioda možete da dobijete priliku da zaradite preko posla sa nekadašnjim poslovnim partnerima iz inostranstva. Ako se bavite umetnošću, trebalo bi da obratite više pažnje na saradnike koji mogu da vam rade iza leđa.

Ljubav U vreme prve Mesečeve četvrti, 22. aprila, kada i Pluton, planeta harizme, usporava preko vaše astrološke kuće više sile, može da vam se udvara neko ko često putuje, naročito ako ste žena. Do 24. aprila, na kraćem putu očekuje vas strastveni susret sa nekom Vagom ili jednim Bikom.

Zdravlje Moguće stomačne tegobe.

(Novosti.rs)

Check Also

VULIN PRIZNAO: „TREBA ZAPLENITI VIŠE KOKAINA, MALO MI JE“ (VIDEO)

Na društvenoj mreži Tviter osvanuo je video snimak u kome ministar Vulin kaže da mu …