Home / ZANIMLJIVOSTI / Nekada je potrebno da PROTRESETE stablo, da padnu TRULI plodovi! Koliko STVARNIH PRIJATELJA imate? (POUČNA PRIČA)

Nekada je potrebno da PROTRESETE stablo, da padnu TRULI plodovi! Koliko STVARNIH PRIJATELJA imate? (POUČNA PRIČA)

drugovi

Protresite ga da vidite kako ništa nije onako kako se čini. Mogu vam se neki plodovi činiti tako čvrstim na njemu a kod jednog najmanjeg podrhtaja pašće na zemlju.

Nekada život sam radi ta testiranja, a zovu se potresi. Zatrese se zemlja ispod vas i za trenutak otkrijete ko su ljudi kraj vas koji tu jedva stoje, i prvom prilikom više ne pripadaju vašem stablu.

Nekada treba protresti stablo prijateljstva da padnu truli plodovi. Davali ste im hranu i na vašem korenju su rasli i zbog toga postali deo vas. Toliko ih duboko osećate i smatrate ih delom svog života.

Ali njihova suština ipak nije više kao kod ostalih. Zato je potrebno stvari izvesti na čistac i shvatiti da je sadašnjost vreme koje će razotkriti istinu, i pokazati da budućnost nije nastavak vaše prošlosti.

Nekada treba protresti stablo prijateljstva da padnu truli plodovi.

Ponekad se čovek uljulja u saznanju da svi koji su tu u njegovom životu – nalaze se u potpunosti i sa iskrenom namerom, a zapravo je istina potpuno suprotna.

Tu su jer trenutno ne mogu biti tamo gde bi želeli da budu, a kakve su njihove namere to niko ne zna, pa ni oni sami, dok ne dođu u situaciju u kojoj treba da odluče šta su im

prioriteti i šta žele od svog i tvog života.

Nekada treba protresti stablo prijateljstva da padnu truli plodovi. Tada ćete znati na čemu se.

Znaćete koliko stvarnih prijatelja imate, a koliko je onih koji jedva čekaju napustiti vaš brod.

Znaćete na koga možete računati u teškim trenucima. Sve ćete znati samo je na vama da odlučite želite li se suočiti s istinom ili ostati u zabludi i verovati da je sve divno i krasno. Istina boli, ali istina jedina oslobađa.

(Izvor: Kurir.rs/savjetnikuspjeha)

Check Also

ALIGATOR JEDE ALIGATORA: JEZIV SNIMAK IZ DVORIŠTA U AMERICI (VIDEO)

Snimak u kom veći aligator jede manjeg aligatora, načinjen u dvorištu jedne kuće u američkoj …