Home / ZANIMLJIVOSTI / SVAKU NOĆ SE BUDITE U OVO VREME: Niste ni SVESNI da se tada OVO dešava sa vašim telom!

SVAKU NOĆ SE BUDITE U OVO VREME: Niste ni SVESNI da se tada OVO dešava sa vašim telom!

zena-krevet

Ako se svako veče budite u isto vreme, trebalo bi da obratite pažnju, jer to je znak da vaše telo ima višak energije koje niste ni svesni.

Prema kineskoj medicini, postoji veza vremena i energije koja u određenom trenutku prolazi kroz različite delove našeg tela. Ako se svako veče budite između 3 i 5 sati posle ponoći , to znači da vam je energija u nekim delovima niska ili blokirana.

Problemi sa odlaskom na spavanje između 21-23h

Period između 21 i 23 omiljeno je vreme za odlazak u krevet za većinu ljudi. Ako imate problem da u ovo vreme zaspite, možda ste pod stresom i imate simptome anskioznosti. Meditacije, pozitivna mišljenja, relaksacija i vežbe istezanja mogu biti od pomoći.

Buđenje između 23 i 01

Prema kineskoj medicini, energija žučne kese je aktivna u ovo doba. Buđenje u ovom periodu može biti povezano sa emocijalnim razočaranjem. Ako želite da nastavite da spavate, obratite pažnju na praštanje i prihvatanje sebe takvi kakvi jeste.

Buđenje između 01 i 03

Ovoga puta čvrst san vam ne dozvoljava energija koja dolazi iz jetre.

Da biste spavali mirno, potrudite se da pijete toplu vodu i naučite kako da konrolišete bes.

Buđenje između 03 i 05

Do buđenja u ovom periodu dolazi zbog energije iz pluća i osećaja tuge. Vežbe dubokog disanja će vam pomoći. U ovom periodu može doći do “Uzdizanja svesti”. Možda je to znak da neka viša sila pokušava da komunicira sa vama i pošalje poruku. To se često prikazuje kao neka vrsta nadljudskog dostignuća, ali u stvari znači da oslobađate svoju dušu i svest od nagomilanog tereta.

Buđenje između 05 i 07

Energija koja dominira u ovom periodu potiče iz creva i može biti povezano sa emocionalnim blokadama.

(Izvor: Srbijadanas.com)

Check Also

ALIGATOR JEDE ALIGATORA: JEZIV SNIMAK IZ DVORIŠTA U AMERICI (VIDEO)

Snimak u kom veći aligator jede manjeg aligatora, načinjen u dvorištu jedne kuće u američkoj …