Home / ZANIMLJIVOSTI / Nije slutio da će MUCATI i da će drhtati zbog EKSTAZIJA! Pogledajte snimak drogiranog momka! (VIDEO)

Nije slutio da će MUCATI i da će drhtati zbog EKSTAZIJA! Pogledajte snimak drogiranog momka! (VIDEO)

momakApeluje na sve one koji konzumiraju narkotike, jer se, kao i on, verovatno ne nadaju ovakvom završetku.

Džordi Hjurdes iz Australije jedan je od onih mladića, zavisnih od narkotika, kome je uzimanje „jeftinih parti droga“ jednom došlo glave. Bukvalno. Jedno veče je sa društvom uzeo tableticu ekstazija, koja mu je oštetila kranijalni nerv, što za posledicu ima mucanje i tremor čitavog tela. Završio je u bolnici.

– Ne tražim vaše sažaljenje, nego da skrenem pažnju na to da se ovo može dogoditi i drugim ljudima. Izlasci i zabavljanje, kao i uzimanje rekreacionih droga se mogu činiti kao dobra ideja, jer ljudi ne razmišljaju o tome u kolikoj meri im zapravo mogu promeniti živote – rekao je Džordi.

Sliku iz bolnice objavio je na svom Fejsbuk profilu i tada izazvao šokantnu reakciju javnosti, sa oko 34 000 lajkova i 12 000 deljenja.

– Ja sam srećan što sam uopšte živ, a uništen mi je moždani živac i suočavam se s mogućnosću da ću zauvek mucati – napisao je nesrečni mladić na svom Fejsbuku. Nakon što je njegova fotografija postala viralna, odlučio je da snimi i video u kom je objasnio šta mu se desilo.

On je postavio na Fejsbuk i snimak ;itavog događaja. Pogledajte kako je to izgledalo.


(Srbija Danas)

Check Also

SVE SE MENjA OD 22. OKTOBRA! NAREDNIH DANA U SRBIJI ĆE BITI PRAVA JESEN- A ONDA POTPUNI PREOKRET!

Danas će u Srbiji biti promenljivo oblačno i malo hladnije, mestimično sa kratkotrajnom kišom, ponegde …