Home / ZANIMLJIVOSTI / Govorili su da je alergična na sir, sve dok joj se OKO NIJE ZATVORILO! Zapravo je imala SMRTONOSNU BOLEST (VIDEO)

Govorili su da je alergična na sir, sve dok joj se OKO NIJE ZATVORILO! Zapravo je imala SMRTONOSNU BOLEST (VIDEO)

okoŠest godina je živela u neznanju.
Elena Proser iz eng. grada Bedvorta ima samo 17 godina, a poslednjih šest godina je živela u neznanju da boluje od tumora na mozgu. Kontantne glavobolje, premor i grčeve u mišićima lekari su stalno prepisivali alerigiji na sir, koju su joj navodno ustanovili.

Međutim, jednoj jutra nije mogla da otvori desno oko i tada je saznala istinu – uzrok nije bilo to što je pojela sil na koji je alergična, već tumor na mozgu koji se svakog dana širio. Izgubila je dosta kilograma, neprestano je pila vodu, a često je umela da zaspi čim sedne. Lekarima je bilo čudno otkud grčevi u mišićima, pa su ih pripisali reakciji želuca na kačkavalj.

Kada je na oftalmološkoj klinici saznala da boluje od tumora, lekari su je hitno poslali u SAD, jer tamošnja terapija zračenja protona garantuje smanjenje kancerogenih ćelija. Trenutno je na listi čekanja.

Kraniofaringiom je vrsta tumora koja se najčešće dijagnostifikuje kod tinejdžera, a njegove zaražene ćelije najviše rastu odmah iznad hipofize. One se ne šire, ali mogu izazvati ozbiljne poremećaje tokom odrastanja.

Ova vrsta tumora može izazvati gubitak vida, naglo gojenje ili mršavljenje, a nekad su njegove ćelije ispunjene tečnošću. Drugačije se naziva cističnim tumorom, a nikada se ne može u potpunosti ukloniti.

Pogledajte video:

(Srbija Danas)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …