Home / ZANIMLJIVOSTI / O ŽENAMA: Znate li kakvi ste u ljubavi? Vaš horoskopski znak vas otkriva…

O ŽENAMA: Znate li kakvi ste u ljubavi? Vaš horoskopski znak vas otkriva…

Kad te žena nešto pita , reci joj istinu , jer veruj , ako te pita … već sve zna .
Znate li kakvi ste u ljubavi ? Vaš horoskopski znak vas otkriva …

zena-osmeh-zubi

Ovan

Žene Ovnovi su robovi strasti, ali i ljubomore

Kod pripadnica ovog znaka koketiranje i ljubavne igrice su samo neophodan sastojak odnosa, one bi najradije odmah „prešle na stvar“ i prepustile se strastvenom uživanju u dvoje. Kod njih je ljubav čvrsto povezana sa fizičkom komponentom odnosa, a poznate su kao nezasitne ljubavnice. Ipak, da biste joj se svideli morate pokazati kako imate saosećanja, razumevanja i zanimanja za druge.

Ovnice su veliki individualci, ali to se može prilično ublažiti ako je u pitanju pravi muškarac. U nevolji se može emocionalno slomiti i zaplakati, a ako tada budete uz nju ona će vam zauvek biti zahvalna. Kako je pomalo zaigrana, pripadnici ovog znaka možete osvojiti odlaskom u cirkus, na humorističnu predstavu ili nešto drugo što će u njoj pobuditi prisećanje na detinjstvo.

Kako su poprilično impulzivne, pripadnice ovog znaka teško kontrolišu ljubomoru i prema partneru često nastupaju posesivno. S time se oni moraju naučiti nositi, jer je to crta karaktera koju ne menjaju. Ovnica je vrlo ponosna, a ako izdate njenu ljubav od vas će otići bez da se dva puta osvrne. Može voleti samo onog koga poštuje i ceni, a bivšim partnerima koju su je izneverili toliko zamera da ih ne želi niti spominjati.

Bik

Žena Bik teži za emocionalnom i materijalnom sigurnošću

Osnovni element samozatajnih pripadnica ovog znaka je zemlja, što ih usmerava na hedonizam i uživanje u materijalnim i telesnim zadovoljstvima. Tajna osvajanja žene Bika je u podešavanju njenim senzualnim čulima, pre svega ukusnim večerama, finim vinima i luksuznim poklonima. Idealan izlazak za nju je intimna i romantična večera u nekom luksuznom restoranu uz odsjaj sveća i prigušenu muziku.

Pripadnici ovog znaka je izuzetno važno da im partner ljubav iskazuje čestim dodirima, čime će ispuniti njihove telesne potrebe. Na to se veže i velika želja za sigurnošću, koja je kod Bikova jako izražena. Osim što morate zadobiti njeno poverenje i ljubav, ženama u znaku Bika važno je da li ste sposobni brinuti o njoj tako da sebi obezbedite dobar posao i egzistenciju. Njihov motiv nije samo sticanje bogatstva, već suzbijanje straha od neimaštine. čime iskazuju svoje praktično razmišljanje o tome koliko je život nepredvidiv.

Kao partnerke su vrlo verne i odane te prava emocionalna potpora svom muškarcu. Za njih naročito važi ona izreka „Iza svakog uspešnog muškarca stoji uspešna žena“, a često će svog partnera usmeravati na pametne poslovne poteze. Istovremeno majčinski, poslovno i ljubavno inspirisane, žene Bikovi su pouzdane i dobre supruge. Ipak, pazite da ne izneverite njihovo poverenje jer će vam tada uskratiti svu svoju ljubav te postati hladne i proračunate.

Blizanci

Žene Blizanci vole akciju, a preziru rutinu

Najbolji način za privlačenje pažnje pripadnica ovog znaka je razgovor u kojem ćete pokazati originalnost i odlučnost u svojim stavovima, a pritom im pokloniti i željenu pažnju. Kako su vrlo znatiželjne, pripremite se da će vas one ispitati detalje o kojima niste nikad s nikim razgovarali. Šturi razgovori, povučeni pojedinci i pritajeni osećaji nisu ono što zanima žene ovog znaka. S druge strane, pokažete li joj da ste spontani i uvek spremni za akciju, ona će vam spremno pružiti priliku u ljubavi.

Najbrže ćete ju ohladiti ako joj nešto slažete, što će ona zahvaljujući svojoj urođenoj lukavosti vrlo brzo otkriti. Ipak, u osetljivim pitanjima sa njom morate biti diplomata te paziti da ne povredite njene osećaje jer ne podnose uvrede i okrutnost na svoj račun. Idealan spoj je posmatranje zvezda, vožnja balonom ili bilo koja aktivnost koju još nisu isprobali.

Kako vole da ih se stimuliše, ženama ovog znaka vrlo će brzo dosaditi odlasci na kafu ui šoping centre, pa će radije prošetati s odabranikom svog srca. U vezi im je vrlo važno da se osećaju slobodno i nesputano, pa će odugovlačiti s proglašavanjem veze ozbiljnom, ulaskom u brak ili zasnivanjem porodice. Razlog je retko nedostatak ljubavi, već pre strah od rutine koje se plaši.

Kako su pomalo podvojene ličnosti, Bliznakinje ispod svog mladalačkog i vedrog duha često kriju tamniju i proračunatu stranu. Njih ništa ne može iznenaditi ili uništiti, jer uvek imaju plan B, pa čak i ljubavnu „rezervu“ na koju računaju pođu li stvari po zlu. One su jedan od znakova koji se najlakše može zaljubiti, ali isto tako i odljubiti ako su nezadovoljne vašim ponašanjem prema njoj.

Rak

Žena Rak voli sve što je romantično

Pripadnice ovog znaka ljubavne veze najčešće ostvaruju sa nekim koga poznaju duže vreme, a prvo su uspostavili prijateljski odnos. Osećanja su im vrlo važni, pa ako su u ljubavi sretne i ispunjene, tada postaju partnerke kakve samo možete poželeti. Idealan spoj za Račića je sve što je romantično, pa će se jednako prijatno osećati u bioskopu kao i na luksuznoj večeri, ako ćete joj tamo na uho šaputati nežne reči.

Sklone su negativnom razmišljanju i bespotrebnom filozofiranju, a kako biste to izbegli svoju Račića morate uveriti u iskrenost i ozbiljnost svojih osećaja. Izuzetno su ženstvene i šarmantne, a ako to naume lako će osvojiti muškarca koji ih zanima. Imaju puno razumevanja za druge te su sposobne opraštati i ono što drugi ne bi, ako im za svoj propust date objašnjenje s kojim se mogu poistovetiti. Isto tako, Račicama je u vezi najvažnije da imaju partnerovu podršku, pa u odnosu s njom morate računati da ćete joj povremeno biti „rame za plakanje“.

Pripadnice ovog znaka sanjare o velikoj porodici, a ako osete da nešto ugrožava njihov odnos ili decu, postaviće se izuzetno zaštitnički i pomalo okrutno. Date li joj povoda za ljubomoru, očekujte da ćete se naći u njenoj nemilosti. Moraćete se dugo dokazivati i iskupljivati da bi vam ponovo verovala.

Lav

Žena Lav ne podnosi prosečnost i žudi za strastvenom ljubavi

I Lav i Lavica u vezama traže puno pažnje, ljubavi i pažnje. Oni će se posvetiti vama, bez sumnje, no morate se posvetiti i vi njima. Žena Lavica ima vrlo živahnu i dinamičnu ličnost. Odeva se sa stilom i vrlo upečatljivo te ne voli prosečnost. Zbog toga će uvek pokušavati izgledati besprekorno, a sve što čini ili će raditi sa potpunom predanošću i srcem ili neće raditi uopšte.

Stoga, ako je želite impresionirati, svakako je izvedite u vrlo lep restoran, nabavite karte za koncert na odličnom mestu ili je odvedite negde gde još nije bila. Lavlje srce je vrlo veliko i velikodušno, ali i uglađeno, pa od svoje Lavice nećete doživeti nepristojnosti ako je tretirate s poštovanjem i uglađenošću. Svaki znak pažnje znaće vam vratiti i ceniti. No ako je pokušate poniziti to vam neće zaboraviti. Tada očekujte iznenadni talas besa i bujicu reči kojom će jasno i direktno iskritizirati vaše namere.

U svakom slučaju, veza sa Lavicom neće biti ni krotka ni dosadna. Ako joj se neko sviđa, ona mu neće biti prijateljica niti želi nekog ko će joj davati pažnju u malim dozama. Lavica traži veliku pokretačku strast od koje će živeti i koja će je ispunjavati. Budući da je vatreni znak, veza s njom biće intenzivna i vatrena, predata i velikodušna, ali i izrazito romantična. Lavice vole velike gestove, ali u pravo vreme. Poklonite li joj skup poklon prerano, za par dana više nećete biti par.

Iako vole da budu u centru pažnje, Lavice su, nakon što zagrebete malo ispod površine, zapravo malo i nesigurne. Nakon što se ugase svetla reflektora često će iznova tražiti potvrdu vaše ljubavi, kako bi bila sigurna da ste zaista tu.

Devica

Žene Device su u ljubavi promišljene, ali i velikog srca

Poznate perfekcionistica, žene Device u partneru traže ostvarenje svih svojih želja. Pedantnost, urednost, poslovne ambicije, praktičnost ali i humor visoko su na listi prioriteta pripadnica ovog znaka. One će razmišljati o ozbiljnom vezivanju tek ako zaključe da zadovoljavate njene standarde i shvate da vaš zajednički život može dobro funkcionisati. Kako veliku pažnju poklanjaju detaljima, u odnosu prema njoj treba biti promišljeni.

Najviše će ceniti sitne geste u kojima ćete pokazati da razmišljate o njenim osećanjima i potrebama, a nakon početne faze veze u kojoj vas analiziraju, vrlo brzo će se opustiti. To znači da će vam davati sve više ljubavi, a od nje možete očekivati i romantična iznenađenja poput vaše omiljene torte ili večere koje će vam bez posebnog razloga pripremiti u tajnosti.

Jedna od njenih najvećih vrlina je želja za pomaganjem drugima, pa se partneri mogu osloniti na njenu podršku. Kako su uporne i marljive, lako će rešiti svaki problem i situaciju, a svojim partnerima dati mudre savete. Idealan spoj za Devicu je posećivanje nepoznatih mesta, kao i restorana čuvanih u rustičnom stilu. Zamjerit će vam ako zakasnite na spoj, a ako joj se ne javite u vreme u koje ste joj to obećali, očekujte da će se „duriti“.

Vaga

Žene Vage žele puno pažnje i sklone su ljubavnim analizama

Šarmantne i otvorene, Vage su muškarcima jedne od najatraktivnijih partnerka. One imaju urođenu sposobnost osvajanja, no uprkos tome pomno će birati ljubavne partnere. Sposobne su i dugo vremena provesti same, jer im ne podnose „polovične“ ljubavi. U ljubavnom odnosu će vagati daje li im partner jednako kao i one njemu, a postaće vrlo zajedljive i ironične ako pomisle da neko iskorišćava njihovu ljubav.

Poklanjaju veliku pažnju detaljima te ne vole ljubavne klišee, pa ih ni ne pokušavajte osvajati buketima cveća ili odlascima u bioskop. Ceniće originalnost, ali i luksuz, a najsrećnije će biti priuštite li im iskustvo sa kojim će se posle moći hvaliti svojim prijateljicama. Ponekad su i robovi svog ega, pa od partnera zahtevaju velike doze pažnje i komplimenata, a vrlo teško primaju kritike na račun svog izgleda.

Ako su zaljubljene, spremne su dati sve od sebe da veza uspe, no svaki propust će vam dvostruko vratiti i pomno planirati osvetu jer je to jedino što smatra pravednim. Od partnera traži da joj bude podrška u svemu, kao i da ga zanima sve čime se ona bavi, a isto pruža i zauzvrat.

Škorpija

Žene Škorpioni u ljubavi se ne igraju

Škorpioni su jedan od najkomplikovanijih znakova zodijaka. Inteligentni, strastveni, posesivni i katkad osvetoljubivi. Po prirodi su upečatljivi i lako je prepoznati snažnu Škorpionski ličnost žene. Vrlo je strastvena u svojim emocijama, pa voli i mrzi do ekstrema. Ništa ne radi polovično i za nju važi pravilo – sve ili ništa. U vezi će se ili potpuno predati i dati celu sebe ili će biti sasvim nezainteresovana. No to isto očekuje i od svog partnera. Ona je jedna od najstrastvenijih ljubavnica, a romantično iskustvo s njom jedno je od nezaboravnijih koje ćete doživeti. No raziđete li se, ne očekujte prijateljstvo. Za nju više ne postojite.

Fizička intimnost jako joj je bitna, i za nju je sasvim prirodno da svoje burne emocije iskaže u telesnom zadovoljstvu. Seks s njom je divlji i zabavan, ali i eksperimentalan, jer ona to voli. No da biste to doživeli morate najpre osvojiti njeno poverenje, a to nije baš lako. U početku će žena Škorpija biti vrlo rezervisana i oprezna, pa i tiha.

Za to vreme će vas pomno posmatrati i procenjivati. One su sposobne da prodru do vašeg srca i prepoznati šta tačno želite. Zato, ako želite osvojiti ovu ženu, najbolje vam je da budete otvoreni i iskreni jer ako uoči da joj lažete teško ćete napredovati prema dubljem odnosu.

Svoj ljubavni život žena Škorpija shvata vrlo ozbiljno. Ona traži srodnu dušu i pravu ljubav i ne izlazi samo radi razonode. Nađe li „onog pravog“ neće ga pustiti samo tako. Tendencija koju pokazuju prema čuvanju svog partnera samo za sebe, lagano naginje posesivnosti. Ta se potreba u početku muškarcima može svideti, ali kasnijim fazama veze im postaje naporna, pogotovo muškarcima koji vole svoju slobodu.

No uprkos toj inicijalnoj posesivnosti koju poseduju, Škorpionke su retko kad ljubomorne. Budući da imaju snažnu ličnost i vrlo su samouverene, neke minorne pretnje neće ih nimalo uznemiriti jer su sigurne u sebe. No sazna li da je partner s misli prešao na dela, bolje se čuvajte. Ona ne prašta niti zaboravlja, a izdaja njene ljubavi i poverenja je najveća greška koju joj partner može priuštiti.

Škorpioni imaju usađeni instinkt za osvetom i namerno će vas povrediti, ako ne odmah, verovatno kasnije u životu. Žena Škorpija je intenzivna, komplikovana i nepredvidljiva te voli kontrolisati svoju sudbinu i svoju vezu. Privlači ljude jednake sebi, tj. Snažne ličnosti. Treba joj neko ko je jednako samouveren i snažan da je prihvati i nosi se sa njenom veličinom, a isto tretman će dobiti zauzvrat.

Strelac

Žene Strelci vole igrice, ali se u ljubavi daju „do kraja“

Dinamične i aktivne, direktne i zaigrane, pripadnice ovog znaka pravi su izazov muškarcima koji ih žele osvojiti. Koketiranje sa pripadnicama ovog znaka je uvek zabavno, jer su vrlo duhovite. Pri odabiru partnera strijelčica je vrlo važan i fizički izgled, zbog čega deluju pomalo površno. U životu nekoliko puta pomisle da su pronašle ljubav svog života. Nakon što shvate da su se prevarile u proceni svog partnera, teško podnose emocionalni poraz, no s vremenom se oporavljaju i sledećem partneru jednakim intenzitetom i nadom većinom svoju ljubav.

Impulzivne su i strastvene, pa će partneru pokazati i svoju ljubomornu i posesivnu stranu koje će se kasnije stideti. Iako su pomalo arogantne i uverene da same znaju najbolje, rado će poslušati savet partnera kojem veruju. Pripadnice ovog znaka najlakše je osvojiti ljubavnim igricama, u kojima ćete jedan dan pokazati da ste jako zainteresovani, a drugi dan se pomalo pritajiti. Ipak, nemojte preterivati kako ona ne bi pomislila da vam je prestala biti zanimljiva, jer će zbog ranjenog ega vrlo brzo potražiti drugu zanimaciju.

Idealan spoj za nju je večera koju ćete joj pripremiti u svome domu, ali i izlazak u kojem će moći da vas zadiviti svojim plesnim umećem. Kako su neodlučne, naviknite se da će vaše predloge isprva sumnjičavo saslušati, a zatim najednom pristati i odlično se zabaviti.

Jarac

Žena Jarac ispod hladne spoljašnjosti krije nežno srce

Odlikuje ih izvanredna sposobnost procene ljudi, a od partneru će tražiti osobine koje dopunjuju njene. Takav racionalan pristup jedinstven je za pripadnice ovog znaka, a ponekad ostavlja utisak da su u ljubavi jednako ambiciozne kao iu poslu. Ipak, ako se strastveno zaljube, privremeno će zaboraviti na svoje stroge kriterijume.

Najlakše ih je zadiviti svojim dostignućima, kao i pametnim zaključcima. Vole postepena udvaranja te ne uleću iz jedne veze u drugu. Za njih je ljubav veoma važna stvar koju ne shvataju olako, pa im ponekad treba dugo da se otvore i pokažu sve što znaju i mogu novom partneru. Iako deluju kao hrabre, neustrašive i nezavisne žene, Jarcici su ispod fasade nežna i krka bića koja teže za zaštitom i ljubavlju.

Jedina stvar zbog koje će pripadnice ovog znaka žrtvovati svoje ambicije je porodica, a vrlo joj je važno da u javnosti ostavlja sliku odgovorne i moralne. Priuštite li joj scenu u javnosti, budite sigurni da će vam ona to zameriti više nego da ste joj napravili bili što drugo. Kako je pomalo zavisna o komplimentima, muškarci ju time mogu najlakše osvojiti, no brzo će odgonetnuti ako ju posmatrate samo kao avanturu te će prekinuti svaku vezu s vama.

Ne postoji idealan spoj za nju jer mesto zavisi o tome kako se ona oseća, pa najbolje što možete učiniti je pitati što bi ona želela. Vole svaku vrstu aktivnosti koja je pomalo takmičarski nastrojena, a gde će doći do izražaja njena visoka inteligencija. Žene Jarci se retko zaljubljuju, no čim se to dogodi znajte da uživate posebnu čast jer se ona time odriče svoje čuvene samokontrole.

Vodolija

Žena Vodolija traži partnera na intelektualnom nivou

Oštar um i ispitivačka priroda njihove su najizraženije kvaliteta. Zanima ih sve i svašta te vole prodreti u srž svega što ih zanima kako bi shvatile način na koji funkcionišu. Zbog toga neće biti teško započeti razgovor sa ženom Vodolijom na prvom spoju. Zanimaju je kultura, putovanja, društveni problemi pa i nauku.

No ohladiće se od vas automatski posmatrate li druge žene dok ste sa njom i zbijate neslane šale. Ona je vrlo kulturna i načitana žena pa svoje vreme ne želi da gubi s nekim ko nije približno na njihovoj nivou. Klonite se kontroverznih tema sve dok je ne upoznate malo bolje kako ne bi već u startu upropastili svoje šanse.

Žena Vodolija ima dobar ukus, poseban stil ali uvek je doterana. Takođe, one u pravilu imaju visok koeficijent emocionalne inteligencije. No poput svojih muških kolega Vodolije voli biti emocionalno distancirana od ljudi s kojima se druži. Ona će biti šarmantna, zabavna, dovitljiva, ali teško se prepušta emotivno. Razlog i emotivnoj i fizičkoj udaljenosti je potreba Vodolije za vlastitom nezavisnošću. Iz istog razloga ne podnose ograničenja i zabrane, pa ako to pokušate, naići ćete na žestoku pobunu.

Ova je žena nekonvencionalna, originalna i uživa u ekscentričnim razmišljanjima. Zato je bilo kakva očekivanja i pravila mogu oterati. Date li joj dovoljno prostora da uživa u svom radu i razvija se zadobit ćete njeno poverenje, ai ljubav. Žena Vodolija nije tip koji će vas iznenaditi seksi vešom, ali će vas svakako zadiviti svojim šalama, razmišljanjima i pogledima na svet, koji će se uz njih sigurno samo širiti i širiti.

Ribe

Žene Ribe su odlične prijateljice, pa tek onda ljubavnice

Žena Riba traži intenzivnu i emocionalno ispunjenu vezu. Ne samo da su dobro povezane sa svojim unutrašnjim „ja“ već su duboko osetljive i na emocionalne potrebe i raspoloženja partnera. Želite li impresionirati ovu ženu potrebno je aludirati na njenu emotivnu stranu, npr. Napisati joj ljubavno pismo ili mail u kojem ćete izraziti svoje emocije. Dobar poklon su i knjige poezije. Veliku romantičarku osvojićete i ljubavnim filmovima poput „Romanse u Sijetlu“, a nakon toga odličnom večerom uz sveće.

Budući da je vrlo saosećajna, žena Riba biće odličan prijatelj i ljubavnik. Biće uz vas predano u svim fazama, dobrim i lošim danima i znaće vas utešiti. No i ona treba podrška pa joj se neće svideti ako ste vi prema njoj potpuno hladni.

U početku se može činiti introvertirana i povučena, no to će trajati samo dok vas bolje ne upozna i ne opusti se. Negativna strana vaše Ribice je što se lako uznemiri ako stvari ne idu onako kako ih je ona zamislila. Jako teško podnose kritiku i negativne komentare drugih, zbog čega se često povlače u sebe.

Ove su žene izrazito zainteresovane za umetnost, pozorište i književnost pa će im se svideti bilo kakav takav kreativan podsticaj. Više će ceniti odlazak u muzej od skupog dara svog partnera. Sve u svemu, žena Riba je velikodušna, maštovita, neopterećena i nesebična zbog čega će veze sa njom biti vrlo tople i zabavne.

 

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …