Home / ZANIMLJIVOSTI / „Odjednom je pocela da se skida i DOZIVA MRTVE“: Lek protiv malarije pretvara ljude u ZOMBI UBICE!

„Odjednom je pocela da se skida i DOZIVA MRTVE“: Lek protiv malarije pretvara ljude u ZOMBI UBICE!

zena-zombiFoto: pixabay.com

Tri lekara potvrdila su istu dijagnozu i konstatovala da se je uzrok lek protiv malarij

Prošlog leta četiri vojnika optužena su za ubistvo svojih žena. Dvojica su izvšila samoubistvo, a drugu dvojicu čeka suđenje. Brutalni zločini pokrenuli su razna pitanja, pa je vojska počela da istražuje.

Jedan od osumnjičenih je bio pod dejstvom leka protiv malarije meflohina, a to je otkrila vojska SAD koja rutinski daje ovaj lek vojnicima raspoređenim po inostranstvu. On može da izazove neželjene neuropsihijatrijske efekte. Prosto rečeno, može da se izgubi razum.

Ovaj lek uzimaju milioni turista koji nemaju problema, dok dosta njih ipak oseti nuspojave.

Doktor Robert Dejler i njegova supruga Džejn su bili na odmoru, na safariju u Keniji i to je trebalo da bude odmor iz snova. Međutim, njegova supruga se potpuno transformisala, i to pred njegovim očima.

– Postala je da se skida i doziva mrtve. Kada je lekar došao, pitao je da li je uzela lek protiv malarije – rekao je ovaj doktor.

Još tri lekara u Africi potvrdila su istu dijagnozu, Džejn je prebačena kući, vezana za sedište. Kada se vratila kući, provela je mesec dana u psihijatrijskoj bolnici, sa strašnim halucinacijama, pa joj je u bolnici u Americi postavljena dijagnoza koju ovaj lek izaziva.

(Telegraf.rs)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …