Home / ZANIMLJIVOSTI / ON JE GINISOV REKORDER: Istetovirao je 203 lika iz serije “Simpsonovi“ na svom telu! Pogledajte mu leđa (VIDEO)

ON JE GINISOV REKORDER: Istetovirao je 203 lika iz serije “Simpsonovi“ na svom telu! Pogledajte mu leđa (VIDEO)

ginisov-rekordFoto: Profimedia/Caters News

U kategoriji “Najviše tetovaža likova iz jedne animirane serije“ ovaj Australijanac je rekorder. Njegova leđa su cela prekrivena likovima iz crtaća

Odavno je ”Ginisova knjiga rekorda” postala zbirka raznih čudaka. Australijanac Majkl Bakster (52) je definitivno jedan od njih, koji je u njoj zahvaljujući tome što na svom telu ima ukupno 203 istetovirana lika iz čuvenog crtaća ”Simpsonovi”.

U kategoriji ”Najviše tetovaža likova iz jedne animirane serije” on je rekorder. Njegova leđa su cela prekrivena likovima iz crtaća.

Počasno mesto i najviše prostora zauzimaju, naravno, glavni junaci Homer, Mardž, Lisa, Bart i Megi. Potrošio je preko hiljada dolara da bi ostvario svoj hir, a tetoviranje celih leđa trajalo je više od pet dana.

– Želio sam da uradim jedinstvenu tetovažu, koju niko drugi nema i koju niko drugi neće ni pomisliti da uradi. Naravno, veliki sam fan ”Simpsonovih”. Volim tetovaže, kao i moji unuci – rekao je Bakster.

Nova, 27. sezona sezona “Simpsonovih” počinje 27. septembra na Foxu.

U narednom videu pogledajte tetovaže ovog svetskog rekordera:


(Telegraf.rs / avaz.ba)

Check Also

VULIN PRIZNAO: „TREBA ZAPLENITI VIŠE KOKAINA, MALO MI JE“ (VIDEO)

Na društvenoj mreži Tviter osvanuo je video snimak u kome ministar Vulin kaže da mu …