Home / ZANIMLJIVOSTI / ON TREBA DA BUDE UZOR SVIMA: Od malena je bez obe ruke, a zbog onog što radi danas ćete ostati bez komentara! (FOTO)

ON TREBA DA BUDE UZOR SVIMA: Od malena je bez obe ruke, a zbog onog što radi danas ćete ostati bez komentara! (FOTO)

covek-bez-rukeFoto: Profimedia

Zove se Čen i sa sedam godina je ostao bez obe ruke, a skoro ceo život bez ičije pomoći vodi poljoprivredno imanje i brine o nepokretnoj majci

Sa sedam godina Čen Ksinjin (48) je od posledica strujnog udara ostao bez obe ruke. Uprkos tome je od svoje 14 godine počeo da pomaže ocu u poljoprivrednim poslovima na porodičnom imanju.

Čen je imao težak život, sa 20 godina se našao u naizgled bezizlaznoj situaciji. Otac mu je umro a sva briga oko porodičnog imanja i bolesne majke je pala na njega.

Nikog nije imao da mu pomogne, ni bliže rodbine, ni prijatelje. Sve što je mogao od njih da čuje bili su savet kako treba da razmisli o prosjačenju kako bi preživeo.

– Možda nemam ruke, ali imam zdrave noge. Dovoljno ću sa njima moći da zaradim – ljutito je odgovarao Čen na komantare ove vrste.

5004Foto: Profimedia

Od tada Čen je sa svoje dve noge naučio da kuva, plete korpe, da obavlja sve vrste poljoprivrednih poslova, kao i da brine o nepokretnoj majci.

Njegovoj majci, koja sada ima 91 godinu, nikad ništa nije zafalilo.

Ono što je Čenu najviše naporno jeste da stalno obuva i izuva čarape.

(Telegraf.rs /Blic)

Check Also

MEDIJI PRENOSE: U SAD IDENTIFIKOVAN JEDAN OD NAJMISTERIOZNIJIH SERIJSKIH UBICA SVIH VREMENA (VIDEO)

Sjedinjene Države identifikovale su jednog od najtraženijih serijskih ubica kasnih 1960-ih, poznatog kao Zodijak, navodi Fox …