Home / ZANIMLJIVOSTI / ONE TO MNOGO BOLJE KRIJU: Evo kako da prepoznate ženu koja nije imala dugo seks..

ONE TO MNOGO BOLJE KRIJU: Evo kako da prepoznate ženu koja nije imala dugo seks..

Potreba za seksom visoko je izražena i kod muškaraca i kod žena.

zena

Međutim, zbog opšte prihvaćenih društevnih normi, žene svoju potrebu za seksom kriju mnogo bolje nego što to rade muškarci.

Ipak, koliko god žene pokušavale da sakriju svoje potrebe, postoje stvari koje ih odaju. Svi znamo da je seks zdrav i da dobro deluje kako na žene tako i na muškarce.

Kao što se lako prepozna kada je žena zadovoljna, odnosno da je prošle noći sigurno imala seks, tako se može “provaliti” i kada dugo nije imala seks i to upravo po suprotnim karakteristikama. Žena kojoj nedostaje seks, odaće se svojim govorom tela i neraspoloženjem.

Seks deluje opuštajuće pa će žena koja je seksualno ispunjena biti opuštena i to će se primetiti u njenom hodu, odnosno, mahaće kukovima kad hoda, dok će žena kojoj fali seks izgledati utegnuto. Zatim, zbog nedostatka oksitocina, hormona koji se luči prolikom orgazma, a deluje kao prirodni sedativ, žena koja nema seks imaće loš san i biće neispavana.

Ako apstinencija potraje dugo, počeće da se vide ozbiljnije posledice od nedostatka sna i žena može izgledati starija nego što jeste.

Seks je jedan od glavnih okidača za lučenje hormona sreće – endorfina. Zbog nedostatka ovog hormona žene mogu biti jako nezgodne pa će često imati izlive besa prema ljudima koji su je samo popreko pogledali.

Na kraju, nedostatak seksa značajno utiče i na samopouzdanje, pa će žene kojima seks fali, imati i nedostatak samopouzdanja.

Dakle, kada vidite da žena izgleda umorno, nervozna je, frustrirana, besna i nema samopouzdanja – nemojte se svađati sa njom, već joj radije ponudite seks ili barem kafu, razumeće poruku.

(Novi.ba)

Check Also

VULIN PRIZNAO: „TREBA ZAPLENITI VIŠE KOKAINA, MALO MI JE“ (VIDEO)

Na društvenoj mreži Tviter osvanuo je video snimak u kome ministar Vulin kaže da mu …