Home / ZANIMLJIVOSTI / Otišao je na operaciju i nije video svog najboljeg drugara 8 dana, a onda su ga doveli u bolnicu (VIDEO)

Otišao je na operaciju i nije video svog najboljeg drugara 8 dana, a onda su ga doveli u bolnicu (VIDEO)

pas-bolesnikVerni pas je čekao svog prijatelja 8 dana ispred bolnice, a onda su se lekari sažalili i pustili ih da se konačno vide

Gospodin Lauri da Kosta je beskućnik u gradu Pazo Fundo, Rio Grande do Sul, koji se ne razdvaja od svog psa Seka već 4 godine. Njega su napali prolaznici u martu 2014. godine kada su ga gađali kamenjem i naneli mu teške povrede. Međutim, njegov najbolji prijatelj je i u najtežim trenucima ostao uz njega.

S obzirom na to da je bio ozbiljno povređen, završio je na oporavku u lokalnoj bolnici. Verni pas je sve vreme bio sa njim i pružao mu ljubav, što se može videti na snimku na kome je prikazano kako ljubimac skače i mazi se sa svojim vlasnikom dok on sedi u invalidskim kolicima.

Otkriveno je da je ovaj muškarac imao rak kože i da je morao hitno da ode na operaciju. Seko ga je čekao na vratima bolnice 8 dana, a medicinsko osoblje se trudilo da psu svakog dana donese hranu i vodu.

Lekarima je bilo žao, tako da su dozvolili prijateljima da se vide i da se druže kako bi oporavak bio brži i potpuniji.

Pogledajte video:


(Telegraf.rs)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …