Home / ZANIMLJIVOSTI / OTKRIJTE KOJA JE VAŠA NAJVEĆA MANA: Recite ODMAH šta ste prvo videli na slici

OTKRIJTE KOJA JE VAŠA NAJVEĆA MANA: Recite ODMAH šta ste prvo videli na slici

test
Pogledajte ovu sliku i recite iskreno šta ste prvo zapazili – bez mnogo razmišljanja i razgledanja, šta vam je prvo zapalo za oko?

Šta prvo vidite?

1. Lice

2. Čovek koji čita

3. Jabuke

Naučite da se opustite

Ako ste prvo uočili veliko lice preko čitave slike, vi imate naviku da u životu uvek gledate širu sliku. Objektivna ste osoba i zbog toga vam često govore da ste bezosećajni ili da nemeta empatije, što nije istina.

Odluke donosite tako što uvek razmišljate nekoliko koraka unapred i ne oterećujete se previše sitnicama. Vama je cilj uvek u glavi, jasno znate šta želite i stremite ka tome.

Najveća mana: Često zaboravljate da sitnice čine život i ne umete da se opustite.

Previše ste negativni

Ako je prva stvar koja vam je zapala za oko čovek koji sedi i čita knjigu, vi ste fokusrani na srž problema. Često umete da budete pesimistični i da od malog problema napravite (u svojoj glavi) jako veliku stvar. Ipak, dobro vam ide rešavanje problema i super se pokazujete u kriznim situacijama jer se ne plašite sukoba i direktnih, bolnih rešenja.

Najveća mana: Ne umete da se fokusirate na pozitivne stvari.

U svakoj situaciji pronalazite negativno i pokušavate da ispravite krive Drine.

Ne vidite širu sliku

Ako ste prvo videli jabuke na drvetu, vi ste nepopravljivi optimista. Obraćate pažnju na detalje i generalno ste čovek koji bi mogao da prođe pored šumskog požara a da ga ni ne primeti, jer sve vreme gleda letire kako lete i razmišljate kako su lepi. Sreću vam bude najmanje sitnice, veseli ste po prirodi i uvek ste ona osoba kojoj se svi priatelji jadaju i traže savet.

Najveća mana: Zbog tolike fokusiranosti na detalje, ne vidite širu sliku. Dobri ste u odnosu sa ljudima, ali ste loši u kriznim stuacijama.

(Agencije)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …