Home / ZANIMLJIVOSTI / OTPORNI NA SEKIRU, GLAVOM RAZBIJAJU KAMENJE: Ovo su specijalci Kim Džong Una, sledićete se kad vidite šta sve mogu (VIDEO)

OTPORNI NA SEKIRU, GLAVOM RAZBIJAJU KAMENJE: Ovo su specijalci Kim Džong Una, sledićete se kad vidite šta sve mogu (VIDEO)

vojskaNa snimku koji je na Jutjubu postavljen krajem prošle godine vidi se pakleni trening specijalnih trupa koje su, poput i svega ostalog u Severnoj Koreji, pod komandom Kim Džong Una

Mnogi će promeniti mišljenje o vojsci Severne Koreje nakon gledanja snimka na kojem se vidi trening elitnih jedinica armije te zemlje.

Na video-snimku koji je na Jutjubu postavljen krajem prošle godine vidi se pakleni trening elitnih trupa koje su, poput i svega ostalog u Severnoj Koreji, pod komandom Kim Džong Una.

Vojnici na snimku demonstriraju neverovatne veštine, snagu i izdržljivost. Može se videti kako rukama razbijaju cigle, poznaju borilačke veštine i pokazuju neviđenu izdržljivost tela koja se graniči sa nemogućim!

Da li je u pitanju propaganda televizije Severne Koreje ili je ipak reč o autentičnim snimcima – procenite sami.

Pogledajte video:


(Telegraf.rs)

Check Also

PLATA 70.000, GORIVO PLAĆENO, PROSEK JE 100.000, A MOŽE DA SE ZARADI I DO 200.000: TRAŽENI SU STALNO I UVEK SA OZNAKOM HITNO!

Traže se vozači dostavljači. Plata 70.000 dinara, sa vašim autom, skuterom ili biciklom. Gorivo plaćeno. …