Home / ZANIMLJIVOSTI / Ovaj horoskop vam otkriva kako da se obračunate sa osobom koja pokušava da vam preotme partnera..

Ovaj horoskop vam otkriva kako da se obračunate sa osobom koja pokušava da vam preotme partnera..

zavođenje

Horoskop otkriva kakvi smo kada je u pitanju prevara i kako ćemo se obračunati sa osobom koja pokušava da nam preotme voljenu osobu.
OVAN – Pošto ste impulsivni i ljubomorni, vi se direktno na licu mesta obračunavate sa suparnicom, ma o kome da se radi. Dajete joj odmah do znanja i ko ste i šta ste, a još više ko je vaš emotivni partner ili suprug kojeg ona pokušava da vam preotme. Zato ćete se, do poslednjeg daha, ako je potrebno bukvalno i fizički boriti za svog muškarca, i to svim sredstvima i na sve načine, pošto se držite izreke da je u ljubavi i ratu sve dozvoljeno.

BIK – Vaša sujeta ne može da dozvoli da se suparnici ne osvetite, ali tek pošto ste dobro ispitali teren i utvrdili sa kim imate posla. Ukoliko kod vašeg muškarca primetite bilo kakve znake sumnjivog ponašanja, krećete u akciju praćenja i utvrđivanja činjenica svojim očima. Kad ste se uverili da ‘gde ima dima, ima i vatre’, teško onoj koja se drznula da posegne za nečim što je vaše, odnosno za nekim ko je samo vaš i božiji.

BLIZANCI – Iako ste praktični i spremni na kompromise, ne sviđa vam se da vas neko pravi budalom, jer to, pre svega, vređa vaš zdrav razum. Spremni ste čak i da se sprijateljite sa tom bezobraznicom koja se previše približila vašem čoveku, kako biste pohvatali sve konce zašto, kako i kada je sve počelo. Teško njemu, ali i njoj, kad uđete u listing poziva na njegovom mobilnom ili provalite lozinku njenog e maila, jer ćete im tada napraviti haos od života.

 RAK – Iako ste uglavnom dovoljni sami sebi, umete da budete vrlo proračunati, kada neko dirne u vaš posed u koji spada i vaš muškarac. Tada, postajete energični i opasni, pa ćete vašoj suparnici smestiti takvu intrigu u vezi sa njenim emotivnim partnerom, da neće znati odakle vetar duva. A vi ćete se smeškati negde iz zasede, koju ste joj postavili i stavili je u tako neprijatnu situaciju da joj više neće napamet pasti da očijuka sa bilo čijim, a pogotovo ne sa vašim muškarcem.

 LAV – Koja je ta što se usudila da pomisli da je bolja od vas i da polaže pravo na vašeg partnera? Neće se dobro provesti, jer ste mnogo osvetoljubiviji nego sujetni, kao što većina misli. Ali, pošto držite do sebe i nećete dozvoliti da budete ostavljeni, zanemareni ili gurnuti u stranu zbog suparnice, objavićete joj rat ma šta to značilo, obračunaćete se sa njom, a onda i sa svojim čovekom. Ako ima sreće da ga još volite, dobro je prošao.

 DEVICA – Iako ste spremni da mnogo toga istrpite u ime ljubavi, vi ipak teško podnosite poraze, pa ćete se zato možda i potruditi da shvatite zašto se u vašu vezu umešala neka druga. Dok budete prebirali po glavi kako se vaš ljubavni život oteo kontroli, saznaćete sve o vašoj suparnici, gde i sa kim živi, šta radi, kuda izlazi, i pokrenućete mašineriju kojom ćete je mudro izbaciti iz koloseka, a njega zaposliti porodičnim obavezama.

VAGA – Pošto ste prilagodljivi, obračunaćete se sa suparnicom hladnokrvno, sa trunkom prezira i većom dozom gađenja, jer će vam ‘kuvati u stomaku’. Vi uglavnom dominirate u emotivnoj vezi i vučete konce iz pozadine, pratite sve što ima veze sa vašim partnerom, uključujući i svoju suparnicu. Ali, nikada se ne zna kako ćete reagovati, tako da ona brzo može postati deo prošlosti, jer ćete partneru postaviti uslov – ona ili vi.

 ŠKORPIJA – Nepoverljivi ste, posesivni i ljubomorni, pa prevaru ne praštate lako, bolje reći – nikako. Zato nemate potrebe da se obračunavate sa suparnicom, jer, zna se ko je krivac- vaš partner, pa je on taj koji će da snosi posledice vašeg razočaranja ili besa. Nju ćete ignorisati ili potpuno razumeti, u zavisnosti od osećanja koja gajite prema svome muškarcu, ali nikada mu više nećete verovati, čak i da vas na kolenima moli za oproštaj.

 STRELAC – Nepredvidivi ste, nezavisni, ali i vrlo romantični, pa vam nije svejedno ako samo posumnjate da vaš muškarac ima drugu. Tada se pretvarate u detektiva koji će ispitati sve pojedinosti njihove eventualne veze, kad, gde i kako su se upoznali i koliko sve to već traje. Pošto je vaš partner uglavnom slabiji od vas, znate da će on eliminisati vašu suparnicu, a vi ćete otići na kafu sa mlađim kolegom koji vam se već duže vreme udvara.

 JARAC – Sujetni ste i ranjivi istovremeno, pa kad vam u glavi zazvoni zvono za uzbunu, zbog neke druge koja se meša u vaš ljubavni život, verovatno ćete tražiti greške u sebi. Onda ćete se pitati može li on da bude toliko lud da vas ostavi zbog neke druge, kad ste oboje svesni da nijedna nije vredna toga. Možda je strastvenija, možda lakše pokazuje osećanja nego vi, možda ima nešto što vi nemate, ali vam neće biti ništa lakše šta god da saznate.

 VODOLIJA – Mada niste proračunati, vi nekad partneru ne otkrivate karte do kraja, tako da on nikada nije siguran kako ćete se ponašati, ako on počne da traži ‘preko leba pogače’. Iako niste zlopamtilo, konkurenciju ne podnosite, pogotovu dok ste potpuno posvećeni muškarcu koga volite. Svesno ili ne, priredićete mu slično iznenađenje, po sistemu, ‘klin se klinom izbija’ i tako ćete eliminisati suparnicu, a njega ostaviti da razmišlja šta mu je dalje činiti.

 RIBE – Niste tako prilagodljivi kako delujete i umete da se zainatite, često i na svoju štetu, jer ste vrlo sujetni. Ukoliko primetite da on ima ljubavnicu ili možda samo flertuje sa nekom drugom, to je za vas uvreda koju ćete dugo pamtiti, a suparnica će vam samo biti dokaz više koliko on nema sluha za vašu preosetljivu prirodu. Partnerovu preljubu teško praštate u jednom kad odlučite da ga napustite, ništa vas više neće naterati da mu se vratite.

(24 sata)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …