Home / ZANIMLJIVOSTI / OVAJ STAN KOŠTA 54 MILIONA EVRA: Nalazi se u Dubaiju, razbolećete se kad vidite šta sve ima! (FOTO)

OVAJ STAN KOŠTA 54 MILIONA EVRA: Nalazi se u Dubaiju, razbolećete se kad vidite šta sve ima! (FOTO)

stanFoto: omniyat.com

Po tako visokoj ceni dobijate 4.300 kvadratnih metara prostora, odnosno penthaus One at Palm Jumeirah, koji nosi titulu „najskupljeg stana UAE“. Oko 2.700 kvadratnih metara pripada enterijeru

Ukoliko želite ekstra luksuzni stan, onda je najbolje da ga potražite u Dubaiju, jer je to tržište bogato nekretninama, čije cene neprestano rastu. Uz visoke cene ide i ekstravagancija koja postaje, takođe, sve viša.

5004Foto: omniyat.com

Međutim, ukoliko tražite baš u Dubaiju ultra luksuzni stan od 54 miliona evra, on će biti dostupan za kupovinu za dve godine.

Po tako visokoj ceni dobijate 4.300 kvadratnih metara prostora, odnosno penthaus One at Palm Jumeirah, koji nosi titulu “najskupljeg stana UAE“.

Oko 2.700 kvadratnih metara pripada enterijeru, koji čine sedam spavaćih soba i osam kupatila, galerija, teretana, kancelarija, parking mesta i prostor za radnike, a ostatak je prostor za balkon i bazen. Takođe, u ovu cenu je uključen i pogled na Dubaji Marinu.

5004Foto: omniyat.com

Inače, Palm Jumeirah je stambeni kompleks sa 25 spratova i 90 luksuznih rezidencija, pri čemu je 40 posto stambenih jedinica prodato.

Zajedničke pogodnosti su zatvoreni i otvoreni bazen, teretana i spa centar, bioskop, loža za ljubitelje cigara, salon lepote i jahting klub.

5004Foto: omniyat.com

Ukoliko ste samo zainteresovani za kupovinu ovog stana, moraćete da budete strpljivi. Prodaja se vrši samo na osnovu pozivnice.

Inače, ovaj prostor dizajnirao je njujorški arhitekta Mišel Aboud, libanski pejzažni arhitekta Vladimir Đurović i Super Potato iz Japana, dok su za izgradnju odgovorni Omniyat i Drake & Scull International.

(Telegraf.rs)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …