Home / ZANIMLJIVOSTI / OVAKVU SNAGU NIKADA NISTE VIDELI: Za njega tvrde da ima jačinu 260 konja, jede sirovu ovčetinu, ima 35 sinova i ćerki, 4 žene, seks 15 puta dnevno i nikada ne spava! (VIDEO)

OVAKVU SNAGU NIKADA NISTE VIDELI: Za njega tvrde da ima jačinu 260 konja, jede sirovu ovčetinu, ima 35 sinova i ćerki, 4 žene, seks 15 puta dnevno i nikada ne spava! (VIDEO)

Najsnažniji čovek na svetu Sajed Muhamad Ahmad živi u Egiptu sa svoje četiri žene. Nazivaju ga Hulk, a ženio se 25 puta i otac je 35 sinova i ćerki.
najjaci-covek-egipat
Najstarija je Sarneh, koja ima 24 godine, a najmlađi Sajed ima tri godine.

Medicinski testovi su dokazali da snaga ovoga čoveka iznosi 260 konjskih snaga, a on sam kaže da je njegova snaga dar od Boga.

„Pokušavam da je prikrijem, ne volim da se dokazujem i pokazujem. Ne želim da me se ljudi boje ili da se ružno osećaju jer sam ja jak, a oni nisu“, rekao je Ahmad, dodajući da je vernik i da je jako skroman čovek.

Nije mu dozvoljeno da radi zbog ogromne snage koju poseduje. Razlog koji je naveden u medicinskom izveštaju jeste da ne sumnjaju da je on dobar čovek, nego ukoliko bi se na radnom mestu desila neka provokacija kolega, mogao bi ih nenamerno povrediti, zbog toga ima zahtev kojim mu se zabranjuje da radi.

Najjači čovek na svetu takođe ne sme ući u policijsku stanicu ili zatvor. Medicinski izvešaj takođe navodi da ima jaku polnu zrelost, seksualni apetit koji ga „obavezuje“ da sa svojim ženama ima 15 puta dnevno polne odnose.

Sajed kaže da je to razlog zašto ima četiri žene, jer ako bi imao samo jednu, onda ne bi mogao da funkcioniše.

Snagu je nasledio kaže od oca koji je takođe imao neverovatnu snagu.

„Moja snaga jednaka je 260 konjskih snaga, dok je snaga moga oca jednaka 840 konjskih snaga, rekao je“.

Sayyed Muhammad Ahmad nikako ne spava, kaže da nije spavao od kada se rodio.Zanimljivo je i to da je ovaj nadareni čovek prilikom rukovanja s nekim ne stišće ruku jer ne želi namerno nekoga da povredi. Njegova omiljena hrana je sirova ovčetina i velike količine maslaca koje mu daje snagu, s ovom hranom “obični” čovek ne bi preživio.

Pogledajte video:

(Kurir)

Check Also

STIŽU SJAJNE VESTI ZA GRAĐANE SRBIJE! DRŽAVA DAJE 5.000 EVRA ZA KUPOVINU NOVOG VOZILA!

Ministarstvo ekologije izdvojilo je ove godine milion evra za subvencije za ekološka vozila, ali je …