Home / ZANIMLJIVOSTI / Ove nedelje retrogradni Merkur nam priređuje pravi pakao- Evo kako da preživite katastrofu..

Ove nedelje retrogradni Merkur nam priređuje pravi pakao- Evo kako da preživite katastrofu..

Jedini način da preživite kritične momente ove godine je da znate kada oni nastupaju, a retrogradnost Merkura je upravo jedna od tih situacija koje morate da izbegnete.

Sve će trpeti: i zdravlje i ljubavni život, a boga mi i posao. Ostanite koliko je moguće na pozitivnom putu kako biste mogli da izgurate godinu bez posledica, a retrogradni Merkur počinje da se kreće ovako 22. marta.

Ovo je onaj period u godini kada imamo utisak da nam ništa ne ide od ruke. Uhvatićete sebe kako kukate zbog loše sreće koja vas prati, problema i loših odluka i frustracija, a slične priče slušaćete i od prijatelja.

Kada Merkur krene retrogradnim hodom onda dolazi do haosa, nereda i katastrofa pogađa svaki naš dan, a i sama pomisao na to natera nas da se preznojimo. Ali, bez panike. Postoji rešenje i možete da se pripremite za sve što sledi kako bi preživeo i vaš posao i prijateljstva i veza.

Pre svega morate da znate da će ove godine Merkur biti retrogradan u tri navrata:

– od 22. marta do 15. aprila u znaku vatrenog Ovna;

– od 25. jula do 18. avgusta u znaku vatrenog Lava;

– od 16. novembra do 6. decembra u znaku vodene Škorpije.

Ono što komplikuje ovaj fenomen je to što je ovo i realan i imaginaran fenomen. Kako biste izbegli neprijatnosti možete da preduzmete sledeće korake i smanjite štetu. Ove stvari nikako ne radite dok je Merkur retrogradan.

Venčanje i razvod

Kada je Merkur retrogradan, poslednja stvar koju trebate da uradite je da pokušavate da ostvarite ozbiljnu vezu u vašem životu jer nije suđeno da ide po planu. Zato izbegavajte ovaj period da se venčavate, ali ne donosite ni odluku o razvodu. Nemojte unositi neke velike promene u vaš odnos u ovom periodu.

Šišanje i nova frizura

Odustanite od šišanja kose ili tetoviranja u ovom periodu. Dok je promena u vašem izgledu dobra, uglavnom drastične promene podrazumevaju savetovanje sa profesionalcima. Odložite promenu imidža i izgleda za period kada Merkur nije retrogradan.

Davanje otkaza ili početak novog posla

Ovo je period kada trebate da vodite dnevnik, vežbate jogu i meditirate. Početak novog posla zahteva od vas da se pokažete u najboljem mogućem svetlu, a to je gotovo nemoguće u ovom periodu. Davanje otkaza se takođe ne preporučuje jer možete da kažete ili uradite nešto što ne mislite stvarno p ada se posle kajete.

Ne trošite mnogo novca

Jedina dobra stvar kada ste odrasli je što imate platu, ali to može i da vam izaziva glavobolju. Kada ste pod stresom prija vam da potrošite malo novca na sebe i da se počastite. Poručivanje pice jednom nedeljno ili kupovina mirišljave kupke je skroz u redu, ali nemojte da preterujete jer je ovo period kada vam novac lako odlazi iz ruku.

Donošenje veoma važnih i velikih odluka

Razmišljajte o velikim odlukama, pišite o njima u dnevnik, vizualizujte ih, ali se držite podalje od toga da ih ispunjavate, piše yourtango.com. Zapamtite da je Merkur retrogradan i da vam neće biti mnogo toga moguće. Ovo je vreme da se razmišlja i prave planovi, dok donošenje odluka i njihovo sprovođenje vodi katastrofi.

Check Also

NA AMERIČKOM NEBU PRIMEĆEN ČUDAN, UŽARENI OBJEKAT KOJI „IZLEĆE IZ MUNJE“ (ŠOK VIDEO)

Na američkom nebu primećen je neobičan, užareni objekat koji „izleće iz munje“. Video je objavljen …