Home / ZANIMLJIVOSTI / Ove nedelje retrogradni Merkur nam priređuje pravi pakao- Evo kako da preživite katastrofu..

Ove nedelje retrogradni Merkur nam priređuje pravi pakao- Evo kako da preživite katastrofu..

Jedini način da preživite kritične momente ove godine je da znate kada oni nastupaju, a retrogradnost Merkura je upravo jedna od tih situacija koje morate da izbegnete.

Sve će trpeti: i zdravlje i ljubavni život, a boga mi i posao. Ostanite koliko je moguće na pozitivnom putu kako biste mogli da izgurate godinu bez posledica, a retrogradni Merkur počinje da se kreće ovako 22. marta.

Ovo je onaj period u godini kada imamo utisak da nam ništa ne ide od ruke. Uhvatićete sebe kako kukate zbog loše sreće koja vas prati, problema i loših odluka i frustracija, a slične priče slušaćete i od prijatelja.

Kada Merkur krene retrogradnim hodom onda dolazi do haosa, nereda i katastrofa pogađa svaki naš dan, a i sama pomisao na to natera nas da se preznojimo. Ali, bez panike. Postoji rešenje i možete da se pripremite za sve što sledi kako bi preživeo i vaš posao i prijateljstva i veza.

Pre svega morate da znate da će ove godine Merkur biti retrogradan u tri navrata:

– od 22. marta do 15. aprila u znaku vatrenog Ovna;

– od 25. jula do 18. avgusta u znaku vatrenog Lava;

– od 16. novembra do 6. decembra u znaku vodene Škorpije.

Ono što komplikuje ovaj fenomen je to što je ovo i realan i imaginaran fenomen. Kako biste izbegli neprijatnosti možete da preduzmete sledeće korake i smanjite štetu. Ove stvari nikako ne radite dok je Merkur retrogradan.

Venčanje i razvod

Kada je Merkur retrogradan, poslednja stvar koju trebate da uradite je da pokušavate da ostvarite ozbiljnu vezu u vašem životu jer nije suđeno da ide po planu. Zato izbegavajte ovaj period da se venčavate, ali ne donosite ni odluku o razvodu. Nemojte unositi neke velike promene u vaš odnos u ovom periodu.

Šišanje i nova frizura

Odustanite od šišanja kose ili tetoviranja u ovom periodu. Dok je promena u vašem izgledu dobra, uglavnom drastične promene podrazumevaju savetovanje sa profesionalcima. Odložite promenu imidža i izgleda za period kada Merkur nije retrogradan.

Davanje otkaza ili početak novog posla

Ovo je period kada trebate da vodite dnevnik, vežbate jogu i meditirate. Početak novog posla zahteva od vas da se pokažete u najboljem mogućem svetlu, a to je gotovo nemoguće u ovom periodu. Davanje otkaza se takođe ne preporučuje jer možete da kažete ili uradite nešto što ne mislite stvarno p ada se posle kajete.

Ne trošite mnogo novca

Jedina dobra stvar kada ste odrasli je što imate platu, ali to može i da vam izaziva glavobolju. Kada ste pod stresom prija vam da potrošite malo novca na sebe i da se počastite. Poručivanje pice jednom nedeljno ili kupovina mirišljave kupke je skroz u redu, ali nemojte da preterujete jer je ovo period kada vam novac lako odlazi iz ruku.

Donošenje veoma važnih i velikih odluka

Razmišljajte o velikim odlukama, pišite o njima u dnevnik, vizualizujte ih, ali se držite podalje od toga da ih ispunjavate, piše yourtango.com. Zapamtite da je Merkur retrogradan i da vam neće biti mnogo toga moguće. Ovo je vreme da se razmišlja i prave planovi, dok donošenje odluka i njihovo sprovođenje vodi katastrofi.

Check Also

TITO JE JEDAN SRPSKI GRAD ZAOBILAZIO U ŠIROKOM LUKU! KADA JE HTEO DA ODRŽI GOVOR DOGODILO SE NEŠTO NEČUVENO!

Urbana legenda koja se priča u čačanskom kraju kaže da vladari Srbije nikako nisu voleli …