Home / ZANIMLJIVOSTI / Ovi horoskopski znaci najpre staju na ludi kamen: Evo kome će ovo leto doneti lepe vesti..

Ovi horoskopski znaci najpre staju na ludi kamen: Evo kome će ovo leto doneti lepe vesti..

vencanjeFoto: Copyright: Shutterstock, Profimedia

Svaki znak zodijaka drugačije reaguje na vezu i brak.

U zavisnosti od astroloških karakteristika, postoje oni koji brak izbegavaju u širokom luku, a u „solo ulozi” ostaju do kraja života.

Drugi, pak vođeni nepobedivim optimizmom i verom u ljubav, ulaze u brak, kako veruju, sa srodnom dušom sa kojom će ostati do kraja života.
Ova tri horoskopska znaka su kao stvoreni za brak:

BIK

Pripadnici ovog horoskopskog znaka obožavaju emotivni komfor i uživaju da provode vreme u porodici. Bikovi važe za vrlo stabilne, pouzdane i lojalne supružnike kojima je porodica na prvom mestu. Često imaju duge veze koje krunišu brakom.

Mnogi Bikovi bi ovo leto mogli da završe veridbom ili brakom. Strasti će se dodatno zagrejati krajem avgusta, pripadnici ovog znaka bi srodnu dušu mogli da pronađu u Vagi ili Devici.

DEVICA

Senzitivnog karaktera i snažnih emocija, Device se lako zaljubljuju i žude za brakom. Pripadnici ovog znaka, poznati su kao verni prijatelji, ali i sjajni ljubavnici, a kada jednom nađu osobu sa kojom mogu da se povežu, ostaju sa njom do kraja života.

Device bi upravo takvu osobu mogle da nađu ovog leta, a one koje su u dužoj romantičnoj vezi bi krajem jula i u avgustu mogle da prave ozbiljne planove što se tiče braka.

RAK

Najverniji među svim astrološkim znakovima. Ukoliko je vaš partner sa kojim planirate brak i porodicu Rak, možete računati da ste izvukli premiju. Rakovi obožavaju romantiku, sigurnost i porodicu. Uživaju da brinu o nekome i udovoljavaju mu u svemu.

Iako će mnogim Rakovima ovo leto početi u prilično monotonom stilu, to bi moglo da se drastično promeni od sredine avgusta kada Mars ulazi u znak Škorpije što pripadnicima ovog znaka doneti strast, ljubav i neočekivana životna iznenađenja.

Check Also

VAŽNO OBAVEŠTENjE ZA VOZAČE! OVO SU NOVA PRAVILA: OD SADA ĆE SVAKI AUTO MORATI DA IMA OVAJ UREĐAJ

Članice Evropske unije dogovorile su sve promene koje se tiču novih automobila i vanova, odnosno …