Home / ZANIMLJIVOSTI / OVO JE NEMOGUĆE!? Pucali su u čelične Ruse iz tenkova, oni su nastavili da trče kroz vatru, kao da im se ne dešava apsolutno ništa! (VIDEO)

OVO JE NEMOGUĆE!? Pucali su u čelične Ruse iz tenkova, oni su nastavili da trče kroz vatru, kao da im se ne dešava apsolutno ništa! (VIDEO)

Borci na sebi imaju ugrađene kamere, a ni napadi iz tenkova im ne mogu ništa.

Ako će ovo stvarno da nose u borbi, onda za naciju nema zime.

Rusi su u regionu Vladimir testirali treću generaciju borbenih uniformi koja se sastoji od zaštitnog odela, prsluka otpornog na metke i kacige koja kao da je s druge planete, pošto je dizajnirana tako da štiti od napada balističkih raketa specijalnim kamerama.

U uniformama teškim samo 10 kilograma nalazi se specijalan sistem za podizanje i spuštanje temperature telesne mase, u zavisnosti od vremenskih uslova.

Takođe, u njih su ugrađene kamere i to oko grudi i leđa vojnika.

Oni su zaštićeni specijalnim pločama, napravljenim od čelika, jakog politilena i keramike.

– Fleksibilnost je jedna od najvažnijih karakteristika novih odela za vojnike.

Oni u ovim uniformama mogu, recimo, u isto vreme tražiti i neutralisati mine, ali i napasti i likvidirati neprijatelja na terenu što do sada nije bio slučaj – rekao je poručnik general Juri Stravicki, šef Ruskog inženjerskog centra.

Na snimku se vidi simulirani napad na ruske vojnike, na koje se puca čak i iz tenkova, prenosi Sputnjik.

Juri Stravicki dodao je kako su se prilikom stvaranja novih odela u proces implementirala sva iskustva vojnika iz Sirije prošle godine, piše RT.

Pogledajte video:

(Mediji)

Check Also

MEDIJI PRENOSE: U SAD IDENTIFIKOVAN JEDAN OD NAJMISTERIOZNIJIH SERIJSKIH UBICA SVIH VREMENA (VIDEO)

Sjedinjene Države identifikovale su jednog od najtraženijih serijskih ubica kasnih 1960-ih, poznatog kao Zodijak, navodi Fox …