Home / ZANIMLJIVOSTI / OVO MESTO U SRBIJI SE PROČULO, KOLIKO ŽENE VARAJU SVOJE MUŽEVE: Švaleri nagrabusili od strane prevarenih muževa- Od jačine udaraca saterao protezu u grlo ljubavniku!

OVO MESTO U SRBIJI SE PROČULO, KOLIKO ŽENE VARAJU SVOJE MUŽEVE: Švaleri nagrabusili od strane prevarenih muževa- Od jačine udaraca saterao protezu u grlo ljubavniku!

Lebane je ovih dana u centru pažnju jer se pročulo koliko žene u ovom mestu u Srbiji varaju svoje muževe, ali i zbog priča da su u poslednjih nekoliko nedelja nagrabusila tri švalera od strane prevarenih supruga.

500

Naime, prvi na tapetu je bio izvesni I. J. koji je, dok su muževi bili na njivama, obavljao bračne dužnosti. Kada je jedan muškarac čuo da ga žena vara s njim, sačekao ga je i uzeo stvar u svoje ruke.

– Toliko jako ga je udario da je čoveku saterao protezu za zube u grlo – kaže jedan od svedoka ovog događaja za beogradske medije i dodaje da je švaler završio u bolnici u Nišu, oporavio se ali ne i opametio, već je nastavio da ide po gradu i da se nabacuje ženama.

Slična situacija se dogodila i Jugoslavu T. (43) iz okoline Lebana, koji je na jednom od sporednih puteva u automobilu zatekao svoju suprugu sa ljubavnikom.

Naime, njega je prijatelj oko osam sati uveče pozvao da ide s njim kako bi mu pomogao da osposobi automobil koji je stao usred puta. Međutim, kada su stigli u šumarak na takozvanom “putu ljubavi” i kada je Jugoslav uspeo da otvori automobil, u licu se zacrveneo kao rak.

 

Predraga S. je uhvatio za vrat i počeo da ga davi, a kada je Jugoslavov prijatelj shvatio da se u automobilu nalazi njegova žena, brzo ju je izvukao iz auotomobila i pokušao da smiri situaciju.

Inače, ono što je interesantno, baš u momentu kada je došlo do obračuna između prevarenog muža i ljubavnika, “na mesto zločina” pristigao je još jedan automobil u kojem je bio par preljubnika i ubrzo su se saznale sve afere u ovom mestu, pa nije ni čudo što su ovih dana najposećeniji advokati i lekari. Uzimaju se lekarska uverenja, pišu tužbe, a moguće je da uskoro dođe i do prvog razvoda izazvanog novonastalom situacijom.

– Bruka je pukla i sad se nema kud – kazao je jedan od meštana

Lebane nije veliko mesto tako da se još uvek nije slegla prašina oko napada na Aleksandra S. (27) iz Bojnika. Naime, on se dogovorio s prijateljicom sa Fejsbuka da dođe u Lebane kako bi se videli. Tada su ga lopovi napali, pretukli i opljačkali.

Kada je nesrećni Aleksandar došao u Lebane u kafić u kojem se našao sa izvesnom Miljanom, ona ga je odvela u mrak gde su ga sa šipkama napala dva muškarca s fantomkama. Ubrzo su zajedno sa devojkom nestali, a policija je uspela da identifikuje dva muškarca koja su izvršila ovaj napad te su u izveštaju napisali da su S. K. (20) i V. P. (19) iz Leskovca oko osam sati uveče drvenom i metalnom palicom udarili više puta po telu Aleksandra koji je s povredama glave i tela završio u bolnici.

– S Miljanom sam se dopisivao dva meseca preko Fejsbuka. Dopali smo se jedno drugom. Pisala je da je razvedena i da s malim detetom živi u bedi. Moja je želja bila da joj finansijski pomognem jer inače svima u našem kraju pomažem. Iz Leskovca sam taksijem otišao na dogovoren sastanak kod jednog hotela. Umesto da odemo u kafić, povela me je u mračan kej i tu je nastala moja tragedija – ispričao je ovaj nesrećnik, koji je dva dana proveo u bolnici, policajcima.

Kako se kasnije ispostavilo, jedan od napadača je bio Miljanin nevenčani suprug, a oni su mu oteli torbu sa 208.400 dinara, dva zlatna lanca u vrednosti od 3.500 evra, tri mobilna telefona koja su u vrednosti oko 1.800 evra, bankovnu karticu i ličnu kartu, dok su mu jaknu skinuli i zpalili. Deo novca je policija vratila oštećenom, a prema rečima meštana Lebana, Aleksandar nije prvi koji je naseo na “tužnu priču” mlade majke.

(Telegraf.rs)

Check Also

SVE SE MENjA OD 22. OKTOBRA! NAREDNIH DANA U SRBIJI ĆE BITI PRAVA JESEN- A ONDA POTPUNI PREOKRET!

Danas će u Srbiji biti promenljivo oblačno i malo hladnije, mestimično sa kratkotrajnom kišom, ponegde …