Home / ZANIMLJIVOSTI / PAROVI KOJI ĆE PREŽIVETI SVE BRODOLOME: Ova 4 astro para su SUĐENI jedni drugima u ljubavi

PAROVI KOJI ĆE PREŽIVETI SVE BRODOLOME: Ova 4 astro para su SUĐENI jedni drugima u ljubavi

dvoje
Oni su otelotvorenje strasti i snažnih emocija, pravi primeri odnosa koji se jednostavno ne mogu izbeći.

Osam znakova, osam različitih karaktera. Koliko god se opirali, oni su sudbinski predodređeni jedni drugima. Magnetski se privlače i ludački se vole. Otkrijte da li ste i vi i vaša voljena osoba među njima.

OVAN i VAGA

Između ova dva znaka postoji snažna privlačnost, jer su toliko suprotni i jedan znak pruža ono što drugome nedostaje! Kao dva magneta, privlačiće se i privlačiti sve dok ne popuste i ne završe u zagrljaju. Problem nastaje kada Ovan postane previše nestrpljiv.

Ovnovi ne razmišljaju dovoljno, kreću u akciju, a onda ih brzo zainteresuje nešto drugo. Vaga tada može da odustane od svega i potraži nekog stabilnijeg.

Ovan bi s druge strane mogao da potraži nekog ko će ga gledati s više divljenja, jer to je ono što njemu treba. Veza ova dva znaka je moguća, ali ako je bazirana samo na fizičkoj privlačnosti, biće kratkog veka.

BIK i ŠKORPIJA

Bik i Škorpija toliko vole se*s da će im ta kompatibilnost dati snage da prebrode gotovo sve druge razlike. Oba partnera osećaju izrazitu potrebu za strastvenim igricama. Ako sve drugo bude u redu, nijedan od njih neće nikada osetiti potrebu za prevarom.

Izvan kreveta oni su manje kompatibilni. Podjednako su tvrdoglavi i ljubomorni. Bik želi partnera kao svoj trofej, dok Škorpija želi Bika u emocionalnom smislu. Ukoliko dođe do problema, potrebno im je mnogo zrelosti da ih reše.

Veza je ispunjena mogućim sukobima, ali s druge strane – postoji ogromna privlačnost i veza može uspeti ako su partneri tolerantni.

RAK i JARAC

Astrolozi smatraju da je ovo izvrsna kombinacija. Tvdoglavi, ambiciozni Jarac odlično će se nadopunjavati sa Rakom koji voli da sanjari ponekad i previše. Vremenom ova dva znaka pronalaze zajednički jezik i lako će uskladiti ritam u zajedničkom životu.

Oba znaka su štedljivi i oprezni u zarađivanju i trošenju novca, pa je s te strane teško očekivati bilo kakve nesuglasice.

Verni su, nisu skloni flertovanju i zabranjenim izletima sa strane. Oni pronalaze zadovoljstvo u malim životnim radostima.

LAV i VODOLIJA

Kralj njegovog svemira Lav ne može da odoli Vodoliji. Buntovni duh oduševljava Lava, a Vodoliju njegova najatraktivnija harizma.

Nijedno neće lako prepustiti dominaciju onom drugom. Lava najviše zanima on sam, dok Vodolija voli da istražuje i zanima je i ostatak sveta. Srećom, Vodolija će u Lavu pronaći dovoljno zanimljivog materijala koji će je zadržati uz njega.

Kao i svaka druga kombinacija suprotnih znakova, tako i ova može podjednako završiti izrazito srećnom vezom ili potpunom katastrofom.

(Izvor: superzena.b92.net/zenskimagazin.rs)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …