Home / ZANIMLJIVOSTI / Pas je zgrabio devojčicu, roditelji su pretrnuli od straha, a tek onda shvatili kolika je opasnost vrebala! (VIDEO)

Pas je zgrabio devojčicu, roditelji su pretrnuli od straha, a tek onda shvatili kolika je opasnost vrebala! (VIDEO)

pas-devojcica

Na zaprepašćenje roditelja, gurnuo je devojčicu u stranu i uhvatio je za pelenu, zamahujući njome kao zastavicom. Potom ju je bacio u jedan žbun

Roditelji sedamnaestomesečne devojčice Šarlot rešili su da usvoje dobermana kome su dali ime Kan.

Međutim, pas je od prethodne porodice pretrpeo zlostavljanje i spasen je u poslednji čas, a samo četiri dana nakon što su ga usvojili, uradio je nešto što niko ne bi očekivao.

Dok su se Kan i Šarlot jednog dana igrali u dvorištu, pas je postao agresivan.

Na zaprepašćenje roditelja, gurnuo je devojčicu u stranu i uhvatio je za pelenu, zamahujući njome kao zastavicom. Potom ju je bacio u jedan žbun.

Posle prvobitnog šoka, Šarlotina majka je ubrzo shvatila zašto se Kan tako ponaša. Kan je uočio otrovnu zmiju, koja je dolazila direktno ka devojčici.

Odreagovao je tako da je umesto nju, zmija ujela njega. Srećom, veterinari su uspeli da mu spasu život i on se danas oseća dobro…

Stavivši svoj život na kocku, ovaj pas je već posle četiri dana pokazao svojim vlasnicima da je pravi heroj.

Pogledajte video:


(Telegraf.rs)

Check Also

SRBI, GLEDAJTE I DALJE TURSKE SERIJE- ZA NJIH SMO KRVOLOČNI KOLJAČI A KNEZ LAZAR MONSTRUM KOJI PIJE KRV IZ LOBANJE (VIDEO)

Turske serije su izuzetno popularne u Srbiji, ali većina ljubitelja ovih sapunica, nije ni svesna …