Home / ZANIMLJIVOSTI / PAŽNJA!! OVO VAS NIŠTA NE KOŠTA: EVO KAKO DA SMANJITE RAČUNE ZA STRUJU I POVEĆATE TEMPERATURU U KUĆI ZA 5 STEPENI! (VIDEO)

PAŽNJA!! OVO VAS NIŠTA NE KOŠTA: EVO KAKO DA SMANJITE RAČUNE ZA STRUJU I POVEĆATE TEMPERATURU U KUĆI ZA 5 STEPENI! (VIDEO)

deca- grejalica- kuca- stan- hladnoca

Ovo je jedan od najlaših i najjeftinijih načina da se zaštitite od hladnoće i povećate temeraturu u prostoriji. Sve što vam je potrebno je pucketava folija i malo vode.

Temperature u minusu primoravaju vas da se grejete kako znate i umete, a računi za struju su sve veći. Verovatno ste se već dosta puta zapitali kako da ih smanjite.

Ovaj video snimak Rumle kanala na Jutjubu pokazuje jedan od lakih i jeftinih načina da se zaštitite od hladnoće i povećate temeraturu u prostoriji.

Sve što vam je potrebno je pucketava folija i malo vode. Na stakla vrata i prozora vodom zalepite foliju i pričvrstite krajeve lepljivom trakom.

Na ovaj jednostavan način povećaćete temperaturu u prostoriji za od tri do pet stepeni Celzijusovih i tako svakako smanjiti svoj račun za struju.

Pogledajte video:

Check Also

STIŽU SJAJNE VESTI ZA GRAĐANE SRBIJE! DRŽAVA DAJE 5.000 EVRA ZA KUPOVINU NOVOG VOZILA!

Ministarstvo ekologije izdvojilo je ove godine milion evra za subvencije za ekološka vozila, ali je …