Home / ZANIMLJIVOSTI / PAŽNJA!! OVO VAS NIŠTA NE KOŠTA: EVO KAKO DA SMANJITE RAČUNE ZA STRUJU I POVEĆATE TEMPERATURU U KUĆI ZA 5 STEPENI! (VIDEO)

PAŽNJA!! OVO VAS NIŠTA NE KOŠTA: EVO KAKO DA SMANJITE RAČUNE ZA STRUJU I POVEĆATE TEMPERATURU U KUĆI ZA 5 STEPENI! (VIDEO)

deca- grejalica- kuca- stan- hladnoca

Ovo je jedan od najlaših i najjeftinijih načina da se zaštitite od hladnoće i povećate temeraturu u prostoriji. Sve što vam je potrebno je pucketava folija i malo vode.

Temperature u minusu primoravaju vas da se grejete kako znate i umete, a računi za struju su sve veći. Verovatno ste se već dosta puta zapitali kako da ih smanjite.

Ovaj video snimak Rumle kanala na Jutjubu pokazuje jedan od lakih i jeftinih načina da se zaštitite od hladnoće i povećate temeraturu u prostoriji.

Sve što vam je potrebno je pucketava folija i malo vode. Na stakla vrata i prozora vodom zalepite foliju i pričvrstite krajeve lepljivom trakom.

Na ovaj jednostavan način povećaćete temperaturu u prostoriji za od tri do pet stepeni Celzijusovih i tako svakako smanjiti svoj račun za struju.

Pogledajte video:

Check Also

VULIN PRIZNAO: „TREBA ZAPLENITI VIŠE KOKAINA, MALO MI JE“ (VIDEO)

Na društvenoj mreži Tviter osvanuo je video snimak u kome ministar Vulin kaže da mu …