Home / ZANIMLJIVOSTI / Pijani vozač umalo ubio dva policajca: Zaustavili su ga zbog prekoračenja brzine, ali je on izvadio pištolj i počeo da puca! (VIDEO)

Pijani vozač umalo ubio dva policajca: Zaustavili su ga zbog prekoračenja brzine, ali je on izvadio pištolj i počeo da puca! (VIDEO)

Dvojica policajaca iz Pensilvanije zaustavila su vozača automobila i ono što je trebalo da bude pisanje kazne zbog prekoračenja brzine umalo da preraste u tragediju, piše foxnews.com.

Danijel Kleri (22) je zaustavljen u Nazaretu, u blizini Alentauna, zbog „vožnje pod uticajem“. Policajci Rajan Sipl i Set Keli su na Kleriju, pošto se opirao hapšenju, koristili elektošoker. On se s njima rvao i tukao i iako je delovalo na početku videa da je u stanju teškog pijanstva, to mu nije smetalo da nadjača dvojicu policajaca. Oslobodio se obojice, dotrčao do automobila, izvadio pištolj i počeo da puca. Policajci su se spetljali i jedan od njih je završio s druge strane bankine.

Keli je upucan u nogu i vrat, pre nego što je potražio spas iza bankine. Policajci su nastavili da pucaju na Klerijevo vozilo, ali se on ipak odvezao. Policajac Keli je sam sebi spasio život jer je koristio kaiš koji je imao kod sebe, da zaustavi krvarenje.

Incident se dogodio prošlog novembra, ali su nadležni smatrali da javnost treba da vidi sa čim se sve suočavaju policajci.

Kleri je prošlog meseca osuđen za više krivičnih dela, uključujući tu i pokušaj ubistva dvojice policajaca. Njemu još uvek nije izrečena kazna, ali mogao bi da se suoči sa višedecenijskim boravkom u zatvoru.

Pogledajte video:

Check Also

NAROD PO SRBIJI- OVO ČEKA SVE NAS! VODA U JEZERU CRVENA, ČUJU SE IZ NjE ZVUCI, BUNARI PRESUŠUJU! (VIDEO)

Meštani Gornjih Nedeljica, nedeleko od području na kom australijski Rio Tinto planira izgradnju rudnika litijuma …