Home / ZANIMLJIVOSTI / Počinje vladavina Ovna- Evo kako će ovaj znak uticati na vaš ljubavni život u narednih mesec dana..

Počinje vladavina Ovna- Evo kako će ovaj znak uticati na vaš ljubavni život u narednih mesec dana..

Sunce će 21. marta ući u vatreni znak Ovna i time učiniti dinamičnijom 2018. godinu, a astrološka godina upravo počinje sa ovim znakom.

Iako smo već ozbiljno zagazili u 2018. godinu, nova astrološka godina počinje danas u znaku Ovna i svi ćemo osetiti da se nalazimo na nekom početku. Ljubavni horoskop za Ovna ne pogađa samo ovaj znak već sve pripadnike Zodijaka.

I Ovan i proleće su idealni i u harmoniji sa novim početkom sve zbog toga što je vazduh ispunjen mogućnostima kojima možemo da kreiramo naš život.

Trenutno otresamo sa sebe ostatke sezone Riba koja je za nama i svih saznanja koja nam je ovaj period doneo, a odnosi se i na ono što smo dobili i na ono što bismo trebali da pustimo. Ovan ima mnogo drugačiju energiju od Riba. On ima više samopouzdanja, iskreniji je i uporniji ne samo u stvarima koje želi već i u njihovoj realizaciji. On može da izgradi nešto iz ničega, ne beži od izazovai zna da moramo da prođemo kroz trnje kako bismo došli do nečeg vrednog.

Broj koji opisuje 2018. godinu je broj 11 koji će imati uticaja na naše bliske i intimne veze, izazvaće neke promene, preokrete i raskide, ali iako možda sada ne vidimo to jasno – sve se dešava sa razlogom i za naše dobro.

Lekcije koje smo naučili u poslednjih par meseci su jako važne. Proveli smo godine u probanju različitih tipova veza, ljubavnika i ljubavi. Ne samo da smo svi mi različiti, već svi i volimo različito.Ovan voli da bude drugačiji i on je jako vatren, ne brine šta neko drugi misli, prvi istupa i ne mari za to što je jedini koji istupa iz statusa quo.

Koji god izbor da napravite u ovom periodu, on neće biti plod razuma i razmišljanja – već poruka i poziv duše koji morate da poslušate. Ovo je sve proces koji je verovali ili ne počeo davno – još 2012. godine, a protekla godina je bila samo zbirka lekcija koje su se skupile na jednom mestu, dok će ova godina biti čudesna jer će sve doći na svoje mesto.

Sada smo spremni za život, ljubav, avanturu i za neograničene životne mogućnosti. Ovo znači da mi sami kreiramo naše sopstvene živote i veze. Ne moramo da radimo ništa što ne želimo, obavezivanje može da dođe kroz zagrljaj ili odlazak na neko egzotično putovanje. Ne moramo da se utopimo u nečiji tuđi život kako bismo se osetili voljeno.

Tokom sezone Ovna trebamo samo da očekujemo neočekivano. Možemo da vidimo veoma velike i brze promene, početke novih veza, nove forme netradicionalnog obavezivanja i buntovnički stav koji ima veze sa našim srcem, piše YourTango. Ne treba zaboraviti da je ovo i period retrogradnog Merkura koji nas upozorava da usporimo na nekoliko nedelja i da sačekamo do sredine aprila pre nego što započnemo nešto bitno.

Sada se samo fokusirajte na ono što je zaista bitno i ne zaboravimo da jedina osoba koja treba da bude u miru i srećna sa našim izborima smo zapravo mi sami, jer je sve u ovom životu stvar izbora uključujući ne samo ljubav već i sreću.

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …