Home / ZANIMLJIVOSTI / Pogledajte kakav vam ljubavni preokret donosi kvadrat Jupitera i Saturna ove nedelje..

Pogledajte kakav vam ljubavni preokret donosi kvadrat Jupitera i Saturna ove nedelje..

Večeras kada se na nebu obrazuje kvadrat Jupitera i Saturna uviđamo da stvari nisu uvek lake za podneti, ali to ne znači da nije vredno boriti se za njih.

Ovo je drugi od tri kvadrata Jupitera i Saturna. Kvadrati generalno podižu tenziju i ukazuju na teške momente koji na kraju krunišu naš uspeh.

Jupiter je planeta sreće i prosperiteta, sve što dotakne postaje veće, lepše i uspešnije. To znači da nam dolaze velike promene za sve pripadnike Zodijaka, naročito u ljubavi. U znaku Škorpije, on ponire duboko u našu dušu i otkriva nam šta se zapravo tamo nalazi. Škorpija je znak srodnih duša, duboke duhovne povezanosti i potrage.

Zajedno sa Jupiterom, odvešće nas duboko u srž naših romantičnih veza, ali neće sve ići tako glatko zbog mešanja Saturna u naše poslove.

Saturn je poznat kao vladar vremena i karme, pa šta god da smo posejali u ovom periodu ćemo i ubirati. Često granice vidimo kao nešto negativno, ali mogućnost da odlučimo koliko ćemo vremena nekome posvetiti i koje akcije ćemo preduzeti je ono što nam je važno i što nam mnogo znači.

Trenutno, Saturn je u Jarcu koji voli da radi stvari polako i onako kako treba i zbog toga Saturn će nas naterati da se krećemo polako kroz ovaj period kako ne bismo bili nesmotreni i kako bismo izgradili snažne temelje.

Zajedno, Jupiter i Saturn će nam ukazati na mane i poteškoće koje imamo u trenutnoj vezi bez obzira na to koliko smo zajedno. Ove planete ne igraju igrice i kao najveće planete u solarnom sistemu imaju veliki uticaj na nas.

Ovde se ne radi o planiranju nekog uništenja, ali morate da buidete sigurni da ste sa pravom osobom i u pravom odnosu kakav vam je sada potreban.

Najveći problemi u vezi nastaju kada pokušavate da forsirate nešto što nije suđeno da uspe. Često se ne slažemo kada su u pitanju naše i partnerove potrebe i pravac u kojem želimo da se veza kreće. Tokom ovog tranzita planeta biće nemoguće ignorisati realnost u kome se nalazi naš ljubavni život.

Ono što ne smete da dozvolite sebi je da se osećate krivim zbog toga što imate utisak da stvari loše stoje i što niste ranije uvideli problem, piše YourTango. Važno je da shvatite da je moto ovih planeta „Kako seješ, tako ižanješ“ pa ukoliko uložite trud i emocije u vaš odnos ono što ćete dobiti zauzvrat neće biti ništa loše.

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …