Home / ZANIMLJIVOSTI / Pogledajte kakav vam ljubavni preokret donosi kvadrat Jupitera i Saturna ove nedelje..

Pogledajte kakav vam ljubavni preokret donosi kvadrat Jupitera i Saturna ove nedelje..

Večeras kada se na nebu obrazuje kvadrat Jupitera i Saturna uviđamo da stvari nisu uvek lake za podneti, ali to ne znači da nije vredno boriti se za njih.

Ovo je drugi od tri kvadrata Jupitera i Saturna. Kvadrati generalno podižu tenziju i ukazuju na teške momente koji na kraju krunišu naš uspeh.

Jupiter je planeta sreće i prosperiteta, sve što dotakne postaje veće, lepše i uspešnije. To znači da nam dolaze velike promene za sve pripadnike Zodijaka, naročito u ljubavi. U znaku Škorpije, on ponire duboko u našu dušu i otkriva nam šta se zapravo tamo nalazi. Škorpija je znak srodnih duša, duboke duhovne povezanosti i potrage.

Zajedno sa Jupiterom, odvešće nas duboko u srž naših romantičnih veza, ali neće sve ići tako glatko zbog mešanja Saturna u naše poslove.

Saturn je poznat kao vladar vremena i karme, pa šta god da smo posejali u ovom periodu ćemo i ubirati. Često granice vidimo kao nešto negativno, ali mogućnost da odlučimo koliko ćemo vremena nekome posvetiti i koje akcije ćemo preduzeti je ono što nam je važno i što nam mnogo znači.

Trenutno, Saturn je u Jarcu koji voli da radi stvari polako i onako kako treba i zbog toga Saturn će nas naterati da se krećemo polako kroz ovaj period kako ne bismo bili nesmotreni i kako bismo izgradili snažne temelje.

Zajedno, Jupiter i Saturn će nam ukazati na mane i poteškoće koje imamo u trenutnoj vezi bez obzira na to koliko smo zajedno. Ove planete ne igraju igrice i kao najveće planete u solarnom sistemu imaju veliki uticaj na nas.

Ovde se ne radi o planiranju nekog uništenja, ali morate da buidete sigurni da ste sa pravom osobom i u pravom odnosu kakav vam je sada potreban.

Najveći problemi u vezi nastaju kada pokušavate da forsirate nešto što nije suđeno da uspe. Često se ne slažemo kada su u pitanju naše i partnerove potrebe i pravac u kojem želimo da se veza kreće. Tokom ovog tranzita planeta biće nemoguće ignorisati realnost u kome se nalazi naš ljubavni život.

Ono što ne smete da dozvolite sebi je da se osećate krivim zbog toga što imate utisak da stvari loše stoje i što niste ranije uvideli problem, piše YourTango. Važno je da shvatite da je moto ovih planeta „Kako seješ, tako ižanješ“ pa ukoliko uložite trud i emocije u vaš odnos ono što ćete dobiti zauzvrat neće biti ništa loše.

Check Also

NA AMERIČKOM NEBU PRIMEĆEN ČUDAN, UŽARENI OBJEKAT KOJI „IZLEĆE IZ MUNJE“ (ŠOK VIDEO)

Na američkom nebu primećen je neobičan, užareni objekat koji „izleće iz munje“. Video je objavljen …