Home / ZANIMLJIVOSTI / Pogledajte pismo žene koja je ostavila muža, a nakon njegovog odgovora se pokajala..

Pogledajte pismo žene koja je ostavila muža, a nakon njegovog odgovora se pokajala..

Jedna žena više nije mogla da trpi to što joj muž ne posvećuje dovoljno pažnje te je odlučila da ga ostavi i to tako što mu je ostavila pismo. Međutim, kada je dobila pismo od njega, sigurno da se pokajala.

501

Dragi mužu,

Pišem ti ovo pismo da ti kažem da te ostavljam.Deset godina sam ti bila dobra žena, a šta sam dobila zauzvrat? Ove dve nedelje su bile ravne paklu. Tvoj šef mi je telefonirao da mi kaže da si upravo dao otkaz i to je za mene bila poslednja kap u čaši.

Prošle nedelje si došao kući, nisi primetio da sam bila kod frizera i manikira, da sam pripremila tvoje omiljeno jelo i da sam nosila novi korset. Došao si kući, završio večeru za pet minuta i otišao pravo u krevet posle utakmice.

Ne govoriš mi više da me voliš, ne grliš me niti bilo šta drugo. Ili me varaš, ili me više ne voliš, ali šta god da je u pitanju, ja odlazim.Sa srećom, tvoja bivša žena.

PS: Nemoj se truditi da me tražiš. Tvoj brat i ja se selimo u Čačak zajedno.

Draga bivša ženo,

Ništa me nije tako obradovalo kao tvoje pismo. Istina je da smo ti i ja bili deset godina u braku, mada ti nisi bila ni približno dobra žena. Ja gledam sport na televiziji ne bih li se isključio od konstantnog zvocanja. Šteta što to ne pomaže.

Primetio sam da si se prošle nedelje promenila frizuru, ali prvo što mi je palo na pamet bilo je: „Izgleda kao muškarac“.

Moja majka me je naučila, ukoliko nemam da kažem ništa lepo, da ćutim. Kada si spremila moje omiljeno jelo, mora da si me pobrkala sa mojim bratom, jer ja sam prestao da jedem svinjetinu još pre osam godina, kada sam otkrio kamen u žuči.

Otišao sam da spavam iako si imala na sebi taj korset, zato što je cena još bila zakačena na njemu. Molio sam Boga da je to samo slučajnost što je moj brat upravo tog jutra pozajmio od mene 5000 dinara, a taj korset je koštao toliko.Usprkos svemu, ja sam te još voleo i osećao da mi i sada možemo biti zajedno.

Zato, kad sam saznao da sam dobio 10 miliona evra na lotou, dao sam otkaz i kupio nam dve karte za Kubu.Ipak kad sam došao kući, ti si već bila otišla.Pretpostavljam da se sve ovo dešavalo sa razlogom. Nadam se da imaš ispunjen život, kakav si oduvek želela.

Advokat mi je rekao da zbog pisma koje si mi napisala neću morati da ti dam ni paru. Vodi računa o sebi.Tvoj bivši muž, prebogat i slobodan.

PS: Ne znam da li sam ti ikada rekao, ali moj brat Ivan se rodio kao Ivana. Nadam se da ti to ne predstavlja problem.

(Via srecko)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …