Home / ZANIMLJIVOSTI / Policajci zaustavili KRŠ OD AUTA koji je pravio veliku buku: Kada su oni počeli da izlaze iz vozila, nije bilo kraja NEVERI! (VIDEO)

Policajci zaustavili KRŠ OD AUTA koji je pravio veliku buku: Kada su oni počeli da izlaze iz vozila, nije bilo kraja NEVERI! (VIDEO)

auto

Austrijska policija bila je zatečena kada je prilikom kontrole automobila na graničnom prelazu Nikelsdorf u jednom putničkom vozilu namenjenom za pet putnika zatekla čak deset Bugara, prenosi danas austrijska štampa.

U automobilu Volksvagen Šaran bilo je deset putnika, među njima dvoje dece u starosti od osam i deset godina. Uz to, vozilo je bilo “pravi krš”, zbog čega je policija odmah oduzela tablice.

Izdaleka se videlo da automobil navodnih čistača cipela iz Bugarske nije u tehnički ispravnom stanju, a preko granice je prešlo iz veliku buku, pošto je bio pokvaren auspuh.

Međutim to nije bio jedini kvar, karoserija je potpuno zarđala, i bila puna rupa, kočnice nisu funkcionisale, a i gume su bile izlizane i različitih dimenzija.

Vrhunac svega je bio broj putnika, a i činjenica da je tri putnika sedelo čitavim putem na rezervoaru za plin, koji su sami napravili.

Austrijska policija se našla u čudu, a Bugari su reagovali opušteno, ispraznili vozilo i pešice nastavili putovanje ka Beču.

Pogledajte snimak kako je moguće tako nešto uopšte izvesti:


(Telegraf.rs / Tanjug)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …