Home / ZANIMLJIVOSTI / POLICIJA JURILA MANIJAKA ZA VOLANOM: Vozio je ludački, a onda se zaustavio i desio se preokret! (VIDEO)

POLICIJA JURILA MANIJAKA ZA VOLANOM: Vozio je ludački, a onda se zaustavio i desio se preokret! (VIDEO)

policijsko-zaustavljanje-u-litvanijiNakon što su policajci jurili za automobilom, i nakon što se on napokon zaustavio, iz njega su izašla dvojica krupnih muškarac i sve deluje kao da će izbiti tuča

Policijska potera koja se odigrala u Litvaniji postala je veoma popularna na internetu. Naime, na snimku se vidi kako automobil krši saobraćajna pravila i policijsko vozilo koje želi da ga zaustavi.

Nakon što su policajci jurili za automobilom, i nakon što se on napokon zaustavio, iz njega su izašla dvojica krupnih muškaraca i sve deluje kao da će izbiti tuča.

Međutim, u sledećem trenutku iz zaustavljenog automobila izlazi žena sa onesvešćenim detetom u rukama.

Policajci su odmah shvatili o čemu se radi i da je razlog jurnjave dete čiji je život ugrožen, pa su majku i dete brzo smestili u sopstveni automobil i pod punom sirenom odjurili do najbliže bolnice.

Litvanski mediji su pohvalili lokalnu policiju koja je dokazala da u kriznim situacijama odlično reaguje, a dete koje se onesvestilo uspešno se oporavlja u bolnici.

Pogledajte video:


(Telegraf.rs / Izvor: avaz.ba)

Check Also

MEDIJI PRENOSE: U SAD IDENTIFIKOVAN JEDAN OD NAJMISTERIOZNIJIH SERIJSKIH UBICA SVIH VREMENA (VIDEO)

Sjedinjene Države identifikovale su jednog od najtraženijih serijskih ubica kasnih 1960-ih, poznatog kao Zodijak, navodi Fox …