Home / ZANIMLJIVOSTI / Poravnavaju se planete, stižu velike ljubavne promene…

Poravnavaju se planete, stižu velike ljubavne promene…

Večeras i sutra bićemo svedoci serije od tri različitih poravnanja na nebu koja formiraju Veliko Vodeno poravnanje, sa Merkurom u odnosu sa Marsom, Jupitera sa Venerom i Venerom sa Neptunom – a sve to uticaće na naš horoskopski znak i ljubavni život.

U astrologiji poravnanje o kome pričamo je položaj koji zauzimaju planete kada je između njih ugao od 120 stepeni. Ovakva poravnanja su uvek srećna, mirna i harmonična, a sva poravnanja koja smo naveli zajedno nam donose blagoslov u život. Kako je u sve umešan i Jupiter, možemo da očekujemo velike stvari.

Prvo poravnanje koje ćemo osetiti je ono između Merkura u Blizancima i Marsa u Vodoliji. Dve planete koje su najkomunikativnije ovde se susreću, a ovog puta ćemo imati potrebu da kažemo istinu koliko god ona bila neprijatna za druge. Merkur u Blizancu može da sagleda obe strane situacije, a Mars u Vodoliji navešće nas da otvoreno govorimo o svemu.

Ovo Vodeno poravnanje doneće promene u naše ljubavne živote kada su romantične veze u pitanju. Voda teče, ide gde želi, ne bori se, ne želi da uništi nešto što joj se nađe na putu, već samo teče jer to je njen cilj. Oni koji su u vezi osetiće istu ovakvu energiju.

Sledeći je odnos Jupitera u Škorpiji i Venere u Raku koji se bavi srodnim dušama, ljubavlju, osećanjima i željom da se nešto prevaziđe i da se izgradi nešto što će da potraje. Osetićemo svu dubinu našeg odnosa i želju koja izvire iz same dubine naših duša. Jupiter u Škorpiji voli proširenja kako bi stvari učinio većim od života, a zbog njega ćemo biti spremni da uradimo sve da dostignemo ljubav kakva se javlja samo jednom u životu.

Ovom duu se pridružuje i poravnanje Venere i Neptuna u Ribama. Neptun nas navodi da osetimo i pokažemo bezuslovnu ljubav, a sve nam se čini kao san. On veruje u bajke, u srećan kraj i šta god da se desi ne menja njegovo ubeđenje da je prava ljubav moguća.

Sa ovim planetama (Jupiter, Neptun i Venera) u vodenim znacima bićemo fokusirani na ljubav, verovaćemo da je sve moguće i verovaćemo da ćemo dobiti ljubav koja je bolja i veća nego što smo se nadali. U narednih nedelju dana bićemo jako bliski sa voljenim osobama i osećaćemo duboku ljubav.

Vreme je da pogledamo u dubinu i da iskoristimo priliku da naši snovi postanu stvarnost. Ljubav će promeniti naše živote, nas i složiće sve u našem životu u idealnu slagalicu.

Kako bi se to stvarno desilo, moramo da napravimo pomak, pokažemo inicijativu, da izgovorimo istinu i budemo svesni da nekad nije dovoljno da samo osećamo ljubav već i da uradimo nešto kako bismo pokazali kako se osećamo.

(Telegraf.rs/Yourtango.com)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …