Home / ZANIMLJIVOSTI / Porodica organizovala sahranu mladića, a dok su svi plakali za njim- on je ušetao u kuću ŽIV

Porodica organizovala sahranu mladića, a dok su svi plakali za njim- on je ušetao u kuću ŽIV

Paragvajac Huan Ramon Alfonso Penajo (20) šokirao je svoju porodicu i prijatelje kada se vratio kući nakon tri dana i pronašao ih kako ispraćaju mladića za kojeg su verovali da je upravo on.

Penajo, meštanin sela Santa Teresa na granici s Brazilom, poslednji je put pre nestanka viđen u svom domu prošlog četvrtka. Nikom se se pre nestanka nije javio, niti rekao gde ide, a kako se tri dana nije pojavljivao porodica je policiji prijavila njegov nestanak.

Ubrzo su ih kontaktirale lokalne vlasti i saopštile užasnu vest da su uz paragvajsko-brazilsku granicu pronašli unakaženo telo mlađeg muškarca. Pozvali su porodicu da dođe u mrtvačnicu da ga identifikuju. Kako je telo bilo u neprepoznatljivom stanju, članovi porodice su bez puno razmišljanja, u tuzi i boli, potvrdili da je to Huan.

Područje uz granicu s Brazilom česta je ruta krijumčara droge pa pronalazak unakaženog tela nije retka pojava.

Ostatke tela prebacili su u selo i organizovali sahranu.

Trećeg dan od nestanka pravi Huan je ušetao u kuću kao da se ništa nije dogodilo, a uplakana porodica, rodbina, prijatelji i meštani zanemeli su od šoka kada su ga ugledali živog i zdravog.

Policijski službenik Karlos Ajala za portal Perfil rekao je kako je policija vratila ostatke u mrtvačnicu i radi na utvrđivanju identiteta preminulog. Nije jasno gde je pravi Huan bio tri dana, ali to porodici sigurno nije ni bilo važno kad se pojavio.

Check Also

IZGOVORITE OVE REČI I DOBIĆETE MUDROST I SNAGU DA IZ TEŠKOĆA IZAĐETE KAO POBEDNICI!

Religija mora početi sa pražnjenjem i čišćenjem srca. Duša koja se obraća Bogu u svakodnevnoj …