Home / ZANIMLJIVOSTI / Potresne reči Eštona Kučera: Od njegovog govora prolazi jeza, i on je drhtao dok je govorio (VIDEO)

Potresne reči Eštona Kučera: Od njegovog govora prolazi jeza, i on je drhtao dok je govorio (VIDEO)

501

Holivudski glumac Ešton Kučer prisustvovao je sednici Komiteta za spoljne odnose američkog Senata u sredu i održao govor o modernom ropstvu nakon kojeg više niko nije mogao da ostane ravnodušan.

Tridesetdevetogodišnji glumac u svom dirljivom govoru izneo je svoje viđenje kako stati na put seksualnoj trgovini ljudima, pričajući o svojoj ulozi kao koosnivača kompanije “Thorn”, koja se bavi razvojem tehnologije koja bi pomogla u pronalaženju žrtava trgovine ljudima i počiniocima ovog zločina.

– Kao deo mog anti-trafiking posla upoznao sam žrtve u Rusiji, Indiji, Meksiku, Njujorku i Nju Džerziju, kao i žrtve trgovine ljudima iz mnogih drugih delova sveta – rekao je on.

– Bio sam u racijama FBI-ja i video sam stvari koje ni jedna osoba nikad ne treba da vidi. Video sam snimak deteta, koje je istih godina kao i moje, koje je seksualno zlostavljano od strane jednog Amerikanca, turiste u Kambodži. Dete je bilo toliko uslovljeno i ubeđeno od strane svoje okoline, da je mislilo da je sve to samo igra – ispričao je Kučer vidno potresen.

Nakon njegovog govora koji je imao za cilj da ohrabri što više ljudi da se uključe u borbi protiv trafikinga, senator Džon Mekejn mu se zahvalio da inspiraciji koju svojim radom pruža mnogima.

Pogledajte video:


(Telegraf.rs)

Check Also

PETAR TRAŽIO PEČURKE PO ŠUMI, A ONDA UGLEDAO PLAVI KAMEN! KAD GA JE UZEO U RUKU POČEO JE DA VRIŠTI! LOBANJA JE STAJALA…

Šuma se nalazi nekoliko desetina metara ispod Ćosićeve porodične kuće, a do nje vodi put …