Home / ZANIMLJIVOSTI / PRIMEĆUJETE LI NEŠTO NA SLICI? Izgleda da je NEKO nešto gradio na Marsu! (FOTO) (VIDEO)

PRIMEĆUJETE LI NEŠTO NA SLICI? Izgleda da je NEKO nešto gradio na Marsu! (FOTO) (VIDEO)

ston– Ne govorim da je ovo podudaranje, samo kažem da ima nešto čudno u ovoj oblasti. Mnogo liči na drevno kamenje „Stonhendža“ – ispričao je lovac na neidentifikovane leteće objekte, koji sebe naziva „Gospodin Enigma“

Lovac na neidentifikovane leteće objekte, koji sebe naziva “Gospodin Enigma” tvrdi da je primetio formaciju na Marsu koja, navodno, izgleda kao engleski spomenik “Stonhendž”.

Gospodin Enigma je rekao da sada zna da formiranje nije u potpunosti slično kao “Stonhendž”, ali da neodoljivo podseća na ovu znamenitost.

– Ne govorim da je ovo podudaranje, samo kažem da ima nešto čudno u ovoj oblasti. Mnogo liči na drevno kamenje “Stonhendža” – rekao je lovac.

On se pitao da li su graditelji “Stonhendža” posetili Mars ili nas samo uče, kao posetioce, kako izgleda ovaj spomenik na planeti.

5004Prema arheolozima, “Stonhendž” se sastoji od oko sto velikih vertikalnih kamenja postavljenih u kružnom rasporedu, sagrađen u nekoliko faza, a najranije izgrađen pre najmanje 5 000 godina.

Spomenik se nalazi u Južnoj Engleskoj. Nekada je bio groblje, a bilo je procenjeno oko 1 500 godina da se podigne “Stonhendž”.

Otkriće lovca zapazio je i popularni blog UFO Sightings Daily.

– Ovo što je pronašao gospodin Enigma je izvanredno. Njegova dva kruga od stena i jedan trg su u centru – rekao je Skot Varing sa bloga.

U maju su naučnici iz Rosetta’s OSIRIS tima otkrili neobično formiranje stena u Aker regionu. Rekli su da podseća na “Stonhendž” stenu na Zemlji.

Pogledajte video:


(Telegraf.rs / rt.com)

Check Also

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! EVO KAKVA NAS JESEN ČEKA NAKON PAKLENOG LETA..

I dalje se mogu očekivati visoke temperature iznad proseka za ovo doba godine, rekao je …