Home / ZANIMLJIVOSTI / Pronašli BMW koji je 34 godine bio čuvan u garaži, pod prašinom: Izgleda magično sada kada je očišćen..

Pronašli BMW koji je 34 godine bio čuvan u garaži, pod prašinom: Izgleda magično sada kada je očišćen..

auto-bmw

Vlasnik Italijan ostavio vozilo u garaži pošto je prešao samo 7329 kilometara

Nemački trgovac oldtajmerima Mint Klasik (Mint Classic) na svojoj Fejsbuk stranici objavio je fotografije crvenog BMW M1 1981, koji je stajao u neredu i prašini još od 1982. godine u napuštenoj garaži na jugu Italije.

“Sada, 34 godina kasnije, ponosno vam predstavljamo ovu lepotu kao našu poslednju objavu ove godine”, piše Mint Klasik na svojoj Fejsbuk stranici.

Slika napuštenog automobila očekivano je zapalila društvene mreže pa su neki od komentara na fotografije skupocenog vozila koje propada u garaži bili : ” Gde želiš da spustim ovo đubre? Možda na haubu veoma retkog automobila!”… “Skandalozno”….” Sveti BMW”….

Vlasnik je automobilom prešao samo 7329 kilometara, a onda ga je parkirao u garaži da skuplja prašinu.

bmw

Između 1978. i 1981. godine BMW je proizveo samo 453 automobila modela M1, od kojih su se 54 koristila kao trkački automobili, objavio je Fox News.

Mint Klasik planira da restaurira vredni automobil, koji je, uprkos brojnim udubljenjima, ogrebotinama i debelom sloju prašine, u velikoj meri ostao netaknut.

(Telegraf.rs/Net.hr)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …